Solista Corina Chiriac este plină de energie la cei 67 de ani ai săi. Şi-a lansat recent un album, prezintă la Naţional TV emisiunea ”Opriţi timpul” şi are concerte pe bandă. Nici de Revelion nu se va odihni, ea urmând a susţine un show de pomină, la un local din Ploieşti. Şi merită efortul, căci se va întoarce acasă cu bani frumoşi.


Interpreta hit-urilor „Strada Speranţei”, „Inima ta” şi „Opriţi timpul” se află în  topul artiştilor care de Revelion îşi umplu buzunarele cu bani. Dacă la concert ia în jur de 1.300 de euro, la petrecerea din 31 decembrie ea va primi în jur de 5.000 de euro, pentru cele două recitaluri de peste o oră şi jumătate fiecare: „Voi cânta la Ploieşti, la Hotel Central, unde voi avea două concerte în două săli de evenimente diferite. O să cânt dar o să stau şi eu la masă cu colegii mei de breaslă, voi mânca şi mă voi distra. Voi cânta împreună cu formaţia localului şi vom încerca să creăm o atmosferă plăcută pentru toată lumea, toţi invitaţii care vor veni să ne urmărească şi vor petrece Revelionul cu noi”, ne-a mărturisit vedeta la lansarea unei cărţi de bucate la Restaurantul Jariştea. 

c212-13-vedete-afis-corina-chiriac.jpg

Un bilet la show-ul susţinut de Corina Chiriac costă 390 de lei

Un meniu la restaurantul unde Corina are contract costă 390 de lei, iar cei care aleg să petreacă alături de celebra cântăreaţă vor fi răsfăţaţi şi cu un foc de artificii, dar şi cu bunătăţi şi cu un spectacol de muzică, dans şi voie bună. În plus, meniul este delicios: piept de raţă cu piersică, ruladă de somon, rulouri de curcan sau medalion de muşchi de vită cu fructe în aspic. Plus dulciuri şi băuturi răcoritoare şi alcoolice. Corina însă doar va gusta câte un pic din fiecare, căci toată viaţa a fost atentă la alimentaţie. Şi bine a făcut, căci are un trup perfect, reuşind să intre în rochiile de acum 30 de ani, pe care le păstrează în şifonier. 

Şi Aurelian Temişan a prins un contract. Juratul de la “Te cunosc de undeva!” va avea parte în noaptea dintre ani de un adevărat regal. Cunoscutul cântăreţ are cinci oferte în Bucureşti, dar şi unele pe Valea Prahovei, în Iaşi şi în Constanţa. Solistul cere pe un recital între 1.500 şi 2.000 de euro.

Lori, show de 10.000 de euro la Berăria H

Cât o priveşte pe Loredana Groza, ea va cânta de Revelion, pe 10.000 €, alături de trupa Bosquito, la Berăria H, din parcul Herăstrău din Capitală. Preţuri pentru un loc: zona mov: 390 lei, zona albastră: 490 lei, zona galbenă: 590 lei. Copiii de până în 12 ani beneficiază de 200 lei discount, loc la masă şi meniu complet (bufet + băuturi nealcoolice). Mâncarea şi băutura sunt la discreţie. 

Monica Anghel, recital de 3.000 €

Şi Monica Anghel va pleca de acasă de Revelion, ea urmând să susţină un spectacol la localul ”Magic Place Event Grant” din Bucureşti, unde vor mai urca pe scenă Pepe, Ovidiu -Anton şi Mahala Rai Banda. Se zvoneşte că Monica va primi în jur de 3.000 € pentru acest spectacol. Locul la masă, pentru o persoană, este de 690 de lei, însă organizatorii promit un meniu pe cinste.

Maria Buză, program pe muzică populară de 5.000 €

Concurenta de la „Te cunosc de undeva!”, Maria Buză, va cânta pe 31 decembrie la Rin Grand Hotel din Bucureşti, alături de soţul ei, George Pătraşcu, de taraful lui, dar şi de Steliana Sima şi de Mihai Napu Band. Maria va încinge atmosfera pe ritmuri de muzică populară.  Tariful solistei e cuprins între 3.000 şi 5.000 €. Preţul unui loc la masă e de 499 de lei, fiind incluse în meniu aperitive, delicatese, băuturi şi tort de ciocolată.

 
 
Loading...