Ştie cât şi ce trebuie să mănânce ca să nu se depună un gram în plus pe corpul ei. Nicoleta Luciu (34 de ani) s-a înfometat de multe ori ca să slăbească, dar ca să nu mai apeleze la această soluţie extremă a găsit cel mai bun truc. Bruneta are un secret care poate fi la îndemâna oricui. Pofticioasă, vedeta ştie clar ce să facă pentru ca după Sărbători acul cântarului să-i indice un dezastru.


Chiar dacă preparatele tradiţionale îi fac cu ochiul şi ar fi tentată să dea iama în cârnaţi şi sarmale, Nicoleta Luciu ştie cum să-şi înfrâneze poftele. Bruneta  a mărturisit pentru Click! că aşteaptă şi ea Crăciunul pentru a se putea înfrupta din toate bunătăţile. Mâncarea la discreţie înseamnă de fapt câteva înghiţituri, cât să simtă gustul.

Mănânc de toate de Sărbători. Înainte de a mă aşeza la masă beau trei pahare de apă cu lămâie şi apoi oricât aş vrea să mănânc nu mai pot nici să mă forţez. Mesele copioase sunt, în fapt, la mine un fel de ciuguleală. Chiar le sfătuiesc pe doamne şi domnişoare să adopte metoda mea. Am încercat-o pe pielea mea şi a dat rezultate", ne-a povestit Nicoleta Luciu.

luciu_brad.jpg

nicoleta luciu masa de craciun pofte truc ingrasat
Nicoleta Luciu mănâncă de toate la masa de Crăciun
Foto: arhiva personală

Trucul brunetei nu te ajută să ţii doar greutatera sub control, ci face adevărate minuni pentru piele. „După Sărbători ştiu clar că o să fiu şi mai slabă, iar tenul va fi hidratat şi luminos. Dacă merg şi la criosaună atunci voi înlătura orice urmă. După câteva minute la abur te simţi ca la 20 de ani. Eu am remarcat că nu mă mai dor nici articulaţiile", a completat bruneta.

Luna trecută, Nicoleta Luciu a mers la o clinică din Turcia unde şi-a făcut mai multe intervenţii. Şi-a corectat miopia de care suferea încă din liceu, a renunţat la silicoanele proeminente şi a făcut un tratament revoluţionar pentru a scăpa de riduri cu fire de aur. Procedura înlocuieşte cu succes injecţiile cu acid hialuronic şi botox.

Loading...