O veste cumplită a căzut ca o bombă în showbiz! Marcel Toader a murit la doar 56 de ani, în urma unui infarct pe care l-a suferit la Periș, Ilfov, în casa unor prieteni la care se afla în vizită. Tragedia s-a petrecut în această după-amiază (3 august). Luna trecută, noi l-am surprins în cea mai bună formă, la o cină alături de prieteni.


Greu de crezut că un munte de om, un fost sportiv de performanță, un bărbat care a știut cum să-și îngrijească sănătatea a fost secerat în câteva secunde de un infarct. Este vorba despre Marcel Toader, unul dintre cei mai buni jucători de rugby din România, dar care a intrat în vizorul presei mondene prin prisma relațiilor cu Gabriela Cristea,  Anamaria Ferentz sau Maria Constantin. Marcel Toader a murit la vârsta de 56 de ani, iar Click! a aflat că în clipa fatidică se afla la Periș, Ilfov, în casa unor prieteni.

marcel-toader_31.jpg

marcel toader
Marcel Toader, luna trecută, la un vin cu prietenii
foto: Mihai Ionescu

Știrea este cu atât mai șocantă cu cât deunăzi, mai exact luna trecută, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Marcel Toader la o cină relaxată alături de câțiva prieteni, la o terasă din București din cartierul Tei. Bărbații au râs, s-au cinstit cu vin, au mâncat pe săturate și au discutat relaxați toată seara. Marcel era îmbrăcat la patru ace, impecabil, cu cravată, cămașă și vestă, era proaspăt tuns și cu barba aranjată. De altfel, așa îl vedeai mereu în public.

 • marcel toader
  foto: Mihai Ionescu
 • marcel toader
  foto: Mihai Ionescu
 • marcel toader
  foto: Mihai Ionescu
 • marcel toader
  La finele lunii iunie, Marcel Toader era surprins la un centru comercial din Băneasa
  foto: BLITZ
1/4

Marcel Toader: “Mănânc fără grăsimi, am aceeași greutate ca în tinerețe”

Nimeni nu îl știa suferind ba, mai mult, fostul rugbyst avea mare grijă de sănătatea sa. În plus, ținea foarte mult să nu se îngrașe și să aibă un fizic armonios, fiind mereu un bărbat elegant, pedant.  Iată ce ne declara în urmă cu doi ani, când l-am întrebat cu ce își mai umple timpul. ”Mă ocup de evoluția mea profesională, de mama mea și de fiul meu. Am o alimentație cumpătată, o alimentație corectă și merg de trei ori la sală. Mănânc fără grăsimi animale, încerc să evit dulcele, beau câte trei litri de apă pe zi și dorm câte 6-7 ore pe noapte. În tinerețe aveam 88 de kilograme și acum am tot la fel, 88”, ne-a dezvăluit el.

Citește și:

Îl recunoașteți? Este craiul Marcel Toader, pe vremea când era campion la rugby!

Îşi caută disperat altă casă, după ce a pierdut apartamentul de lux

 

 

 

Loading...