Forfotă mare în familia Borcea. Pregătirile pentru nuntă sunt pe ultima sută de metri, iar vineri, înainte să plece spre Budapesta, Valentina Pelinel a făcut slalom prin oraş. Deşi este însărcinată în primul trimestru cu gemeni, proaspăta soţie a lui Cristi Borcea nu se fereşte de activităţi. Iată care a fost programul vedetei înainte să îmbrace rochia de mireasă!


Duminică, Cristi Borcea (48 de ani) şi Valentina Pelinel (37 de ani) fac nuntă în Budapesta, Ungaria, după ce pe 12 septembrie au devenit soţi în acte. Amândoi aşteaptă acest moment de ani buni, aşa că emoţiile sunt fabuloase pentru cei doi miri. 

p22-neata-2-2col.jpg

Înainte să plece spre oraş şoferul familiei s-a jucat cu Milan, fiul lui Cristi Borcea
Foto: Mihai Ionescu

Vineri, fotoreporterii Click! au surprins-o pe soţia lui Borcea -într-un adevărat maraton prin Capitală şi chiar dacă este însărcinată cu gemeni, iar burtica a prins o formă rotunjoară, iată că nu se menajează, ci este extrem de activă. 

La primele ore ale dimineţii, şoferul a sosit în Pipera, la reşedinţa familiei şi, înainte să iasă în oraş, acesta a ţinut un pic loc şi de bonă. L-a scos pe micuţul Milan (2 ani şi 3 luni) la o plimbărică prin faţa casei, l-a luat în braţe şi a fost atât de protector, de parcă ar fi fost copilul lui. 

p32-neata-3-2col.jpg

Şoferul se poartă protector cu Milan în timp ce mama micuţului face exerciţii la sală
Foto: Mihai Ionescu

După o joacă haioasă, au intrat în vilă, apoi, câteva ore mai târziu, şoferul, bona, Valentina şi fiul lui Borcea au plecat în goană spre oraş cu un Porsche negru, în valoare de peste 100.000 €. 

Prima oprire a fost în zona Giuleşti, acolo unde are sala de fitness antrenoarea Luminiţa Nicolescu, profa care se ocupă ca Pelinel să fie mereu în formă. Doar Valentina a rămas în zonă, iar şoferul, bona şi copilul au plecat în Pipera. Blondina a petrecut la sală în jur de două ore. 

p42-neata-4-35col.jpg

Soţul antrenoarei de sport a condus-o pe Valentina la coafor, cu un ARO destul de vechi
Foto: Mihai Ionescu

După cum se vede, doamna Borcea are o siluetă graţioasă, pe care vrea să şi-o păstreze cât de mult poate. 

După ce probabil şi-a încheiat antrenamentele sau pur şi simplu vizita, un bărbat mai în vârstă, cel mai probabil soţul profei de sport, a făcut pe şoferul şi a condus-o la următoarea destinaţie. 

p52-neata-5-2col.jpg

A intrat în bloc necoafată
Foto: Mihai Ionescu

Obişnuită cu luxul şi cu maşini cu mulţi cai putere, precum Porsche Cayenne E-Hybrid de peste 100.000 €, Range Rover de peste 80.000 de euro sau Mercedes S Maybach de 150.000 €, iată că Valentina nu s-a ruşinat când a trebuit să urce într-un Aro cu mulţi ani vechime, a cărui uşă s-a şi deschis în mers, la un moment dat.  Bărbatul a lăsat-o pe doamna Borcea pe strada Arion unde, probabil, Valentina a fost la o probă de coafură şi machiaj. 

După o oră, a ieşit din bloc frumos coafată, cu o manichiură perfectă şi cu un machiaj lejer. La ieşire a aşteptat-o şoferul familiei, apoi au plecat în trombă spre Pipera. 

p62-neata-6-2col.jpg

A intrat în bloc necoafată şi a ieşit după o oră complet schimbată
Foto: Mihai Ionescu

Probabil că după această zi obositoare, viitoarea mireasă a încercat să se odihnească un pic, având în vedere că duminică o aşteaptă cea mai importantă zi din viaţa ei. La nunta de la Budapesta sunt aşteptaţi 40 de invitaţi, iar naşi vor fi Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, şi soţia lui, Irina Nicolae, fosta solistă de la ASIA.

Pelinel, probe de coafură pentru ziua cea mare

Au mai rămas două zile până când Valentina Pelinel va deveni mireasa lui Cristi Borcea, după ce pe 12 septembrie a primit, în acte, numele lui. 

Cei doi fac nuntă duminică, 30 septembrie, la Budapesta, iar blondina e în focul pregătirilor. Ieri a făcut turul oraşului cu diverse treburi, dar a avut timp să fie activă şi pe reţelele sociale. 

Frumoasa viitoare mireasă a pus ieri pe Facebook o imagine cu ea total schimbată, coafată şi machiată ca de revistă, cu părul numai inele. 

Valentina s-a lăsat pe mâinile prietenei ei, Elena Ciftici, make-up artist, aşa cum fac toate femeile înainte de a îmbrăca rochia de mireasă. Probele de machiaj şi de coafură sunt extrem de importante, pentru ca în ziua cea mare să fie totul perfect. 

A luat cu ea pe avion rochia de mireasă

Valentina Pelinel a plecat la Budapeste vineri seară, în jurul orei 8, însoţită de fiul ei, Milan, bona micuţului, dar şi Patrick şi Angelo Borcea. Cristi nu a fost alături de soţia sa. Valentina a avut însă rochia de mireasă cu ea, pe care a luat-o pe avion. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe doamna Borcea în timp ce era ajutată de băieţii cei mari ai soţului să care rochia voluminoasă. 

 
 
Loading...