În trei ani de când Cristian Borcea se află în penitenciar, afacerile familiei puteau să falimenteze. Dar iată că, de după gratii, fostul dinamovist produce bani cu ajutorul celor două femei importante din viaţa lui: Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea. Cele două au muncit pe brânci, toată vara, la centrele de evenimente din Crângaşi şi Drumul Taberei.


În primăvara lui 2014, Cristian Borcea (47 de ani) a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în “Dosarul Transferurilor de jucători”, iar de atunci viaţa i s-a schimbat la 180 de grade şi în afaceri, şi în amor.

2-bd-borcea-4545.jpg

borcea, sotie, valentina pelinel, Mihaela, afaceri, inchisoare
Afaceristul poate sta liniştit după gratii. Actuala iubită şi fosta nevastă fac bani frumoşi cu centrele de evenimente din sectorul 6

A divorţat de Alina Vidican, pe care a trimis-o la Miami, însă pe Mihaela Borcea, prima soţie, şi pe Valentina Pelinel, actuala iubită, a ştiut să le păstreze aproape. Şi bine a făcut, căci cele două au avut mâini de aur şi minte brici şi au sporit veniturile familiei cu sute de mii de euro.

2-3-bd-2-8954612151.jpg

borcea, sotie, valentina pelinel, Mihaela, afaceri, inchisoare
Valentina Pelinel a promovat mult centrul de evenimente şi pe reţelele sociale

În nici un an de la lansarea centrelor de evenimente “Magic Place Events Grant” şi „Magic Place Parc” din Crângaşi, respectiv Drumul Taberei, Mihaela Borcea şi Valentina Pelinel au reuşit să se impună pe piaţa organizărilor de evenimente. Fiecare are rolul ei bine stabilit, însă de multe ori se intersectează fără să se calce pe bătături. Nu sunt prietene de cafeluţă, dar nici duşmance, doar interesul lor e să fie linişte în familie şi să meargă treaba. Şi a mers. Numai vara aceasta, Mihaelei Borcea i-au trecut prin mână 100 de evenimente cu ştaif, pe care le-a supervizat ca la carte: gustă meniul, se ocupă de aranjamentele florale, supervizează ospătarii şi este atentă la fiecare detaliu pentru a-şi mulţumi clienţii.

2-3-bd-3-895665151.jpg

borcea, sotie, valentina pelinel, Mihaela, afaceri, inchisoare
În bucătărie e forfotă mare

2-3-bd-4-896165151.jpg

borcea, sotie, valentina pelinel, Mihaela, afaceri, inchisoare
Ceremoniile se pot ţine şi în aer liber

“La Magic Place Events Grant avem patru saloane, în care încap de la 100, la 1000 de persoane. Am avut peste 100 de evenimente sociale (nunţi, botezuri, petreceri private), zeci de proiecte corporate finalizate cu succes, la care a lucrat o echipă formată din 100 de persoane”, ne-au spus reprezentanţii centrului de evenimente. Printre clienţii cunoscuţi care şi-au făcut nunţile în ”curtea” lui Borcea, se numără designerul Sonia Trifan, cântăreaţa de muzică etno Claudia Ghiţulescu şi manelistul Sorinel Copilul de Aur.

2-3-bd-5-9155188.jpg

borcea, sotie, valentina pelinel, Mihaela, afaceri, inchisoare
La locul de joacă au avut loc o grămadă de petreceri

Şi la centrul dedicat copiilor, Magic Place Parc, de care se ocupă Valentina Pelinel, există cerere mare. Blondina a dat din coate toată vara şi a renunţat la vacanţele în străinătate pentru ca afacerea să meargă ca pe roate. Ea ştie că profitul trebuie reinvestit, aşa că recent a luat din vistierie 15.000 de euro şi a achiziţionat trei jucării inteligente: o tiroliană, un perete de escaladă şi un labirint de lasere, de care copiii sunt foarte încântaţi.

evomag.ro%20

 
 
Loading...