Omul de afaceri Marcel Toader a murit sâmbătă după-amiază, 3 august, la doar 56 de ani, în urma unui infarct. Marcel se afla în vizită la niște prieteni din Periș, Ilfov, în momentul tragediei. Prietenii și apropiații lui Toader sunt încă în stare de șoc după ce au primit trista veste, având în vedere că nimeni nu se aștepta ca acesta să se stingă din viață atât de devreme.


Vestea tragică a fost făcută publică de prietenii lui Marcel Toader prin intermediul unor mesaje dureroase scrise pe rețelele sociale și s-a răspândit rapid. Totuși, mama omului de afaceri nu a fost cea care a aflat printre primii, aceasta primind informația de la o nepoată de-a sa, având în vedere că nu avuse contact cu mediul online. 

Mama lui Marcel Toader nu a crezut că fiul ei a murit decât când a deschis televizorul

Mama lui Marcel Toader, Rădița, a declarat, potrivit spynews.ro, că vorbise recent cu fiul ei și că nici nu îi trecea prin cap că există vreo posibilitate ca acesta să moară. „Duminica trecută l-am văzut ultima oară. Și tocmai voiam să-l sun. Eu sunam numai seara. Mi-am curățat unghiile și mi-am zis să îl sun.

Și m-a sunat o nepoată să îmi spună că vorbește lumea că a murit Marcel. Eu am zis că mai glumește. L-am sunat și n-a răspuns… …Ultima oară când am vorbit, mi-a zis că totul era bine și să nu-i duc grija. Mi-a zis că era obosit că a lucrat la o piscină și era soare”, a spus mama lui Marcel Toader, potrivit sursei anterior meționate.

marcel-toader-mama.jpg

Mama lui Marcel Toader se pregătea să își sune fiul, ca în fiecare seară
Foto: Captură TV

Marcel Toader va fi înmormântat la Cumpăna 

Femeia a spus că trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader va fi dus la Constanța marți, 6 august, urmând ca înmormântarea să aibă loc la Cumpăna. „Mâine îl scoate de la autopsie și îl duce ori la o biserică, ori la o capelă. Și marți venim cu el aici, la Constanța. Îl ducem la Cumpăna. A avut aceeași soartă ca tatăl lui”, a explicat mama lui Marcel Toader.

Mama afaceristului a declarat, de asemenea, pentru Antena Stars, că s-a convins de la televizor că fiul ei a murit. Deși inițial a fost sunată de acea nepoată, femeia nu a crezut până nu a deschis televizorul.

marcel-toader-vecine.jpg

Vecinele mamei lui Marcel Pavel au fost șocate de veste
Foto: Mihai Ionescu

Ce spun oamenii care l-au cunoscut pe Marcel Toader

Nici vecinilor mamei lui Marcel nu le vină să creadă vestea. Câteva femei care l-au cunoscut l-au descris ca fiind un bărbat bun la suflet și și-au exprimat părerea de rău că acesta a murit așa de tânăr. „Am vorbit cu mama lui, saraca. Pacat de el, s-a dus de tanar, era tare bun la suflet", ne-au spus vecinele Rădiței Toader, care locuiește în Constanța. 

În vârstă de 56 de ani, Marcel Toader a fost un cunoscut om de afaceri care avea relații și în showbizul autohton, fiind impresarul mai multor vedete de le noi. Acesta a avut o viață amoroasă tumultuoasă, fiind căsătorit de șase ori, printre soțiile sale numărându-se și nume sonore precum prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, cântăreața Maria Constantin și cântăreața Anamaria Ferentz. Toader are un fiu, pe nume Maximilian.

marcel-toader-mama2.jpg

Mama lui Marcel Toader nu a vrut să creadă tragica veste până când nu s-a uitat la televizor
Foto: Captură TV

 

 

 

Loading...