Ce viaţă pe Dan Badea (36 de ani)! Fostul soţ al Lorei (32 de ani) încingea adevărate petreceri la piscină cu femei lipsite de inhibiţii. Puţini ştiu că înainte să fie cunoscut pe scena de stand-up comedy, actorul era şi gadza unor seri îmbibate din plin cu licori bahice. Badea îşi făcea veacul în cluburile de studenţi, unde anima atmosfera până în zori. A trecut mult timp de atunci, însă proverbul "lupul îşi schimbă părul, dar năravul, ba" i se potriveşte mănuşă fostului soţ al cântăreţei, care a revenit la vechile obiceiuri.


Dj Star aşa cum era cunoscut în urmă cu aproape zece ani, Badea ştia de pe atunci ce îşi doreşte cu adevărat de la viaţă. Avea nevoie de o "femeie care să ştie meserie". Cel puţin aşa cânta el refrenul piesei pe care a scos-o în colaborare cu Fizz, pe numele lui real Bogdan Croitoru, artistul care a şocat showbizul când s-a îmbrăcat cu o haină de blană până în pământ şi a accesorizat-o cu lanţuri groase. În videoclip, Badea apare într-un halat de baie, la piscină, întins pe un şezlong, înconjurat de o armată de femei care îşi unduie trupurile trase prin inel în faţa sa.

 

Nu-i lipsesc paharul de băutură şi trabucul şi nici atitudinea de bărbat fatal care le tratează de sus pe tinerele domnişoare lipsite de inhibiţii. Dj Star a început atunci şi o colaborare cu trupa Hi-Q, unde a fost inginerul de sunet al fomaţiei şi foarte apropiat de Florin Grozea şi Mihai Sturzu. Chiar Grozea îşi aminteşte pe blogul său ce bine se distrau băieţii pe vremea când erau burlaci.

dj-star-twice-2.jpg

dan badea dj star fizz petreceri femei goale cluburi divort lora
În 2006, Dan Badea era cunoscut ca Dj Star
Foto: arhiva personală

"La prima vedere Dan mi-a dat impresia că este rapper pentru că lucra la niște instrumentale gen Paraziții pe care voia să dea rap. Dar i-a trecut repede :-) mai ales că era DJ în Club A și asta îi cam ocupa tot timpul. Am devenit repede cei mai buni prieteni și aducerea lui ca DJ și inginer de sunet la Hi-Q a fost o mișcare firească. Mai ales că avea experiență de club și știa să lucreze cu sunetul. (...) Amintirile pe care le am cu Dan se leagă nu doar de succesele Hi-Q, ci și de vacanțele noastre din Statele Unite și Caraibe. Sau de petrecerile de la mare, pe plajă, cu șampania la gheață, cu prietenii și marea…", îşi aminteşte cu nostalgie Florin Grozea.

Dan Badea şi Lora au divorţat în urmă cu trei luni

Cu aerul şarmant de adevărat cuceritor, patru ani mai târziu, Badea îi intra pe sub piele Lorei. Din Dj, fostul soţ al solistei a devenit celebru pentru pastile de stand-up comedy, fenomen care abia începuse pe atunci să prindă în România. Cu o femeie deja celebră lângă el lui Badea i-a fost uşor să urce în carieră. Cei doi s-au cunoscut în 2010 şi păreau că se iubesc cu adevărat.

lora-dan-badea-divort_7_0.jpg

dan badea dj star fizz petreceri femei goale cluburi divort lora
Dan şi Lora au venit de mână la divorţ
Foto: Click!

Dragostea nu l-a ţinut însă mult pe Dj Star. S-a căsătorit cu artista în 2012, dar doi ani mai târziu din cauza programului lor încărcat cei doi au divorţat de mână la notar. Separarea s-a produs în luna octombrie a anului trecut.

În timp ce Lora s-a axat pe carieră şi a avut concerte pe bandă rulantă, Dan Badea a preferat să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor.

dan_badea.jpg

dan badea dj star fizz petreceri femei goale cluburi divort lora
Dan Badea se răsfaţă peste Ocean cu băuturi fine şi petreceri cu băieţii
Foto: arhiva personală

A plecat de sărbători peste Ocean, unde se află şi acum, în fiecare an, de altfel, actorul programându-şi vacanţe în America. Badea a revenit se pare la vechile obiceiuri şi petrece "băieţeşte" cu amicii lui pe plajă şi în cluburile din Statele Unite ale Americii.      

  

Loading...