Este adevărat! Walter şi Raluca Zenga nu mai formează un cuplu! Zvonurile cu privire la divorţul lor s-au confirmat. Celebrul antrenor italian a decis să se separe după 17 ani de relație de Raluca Irina Rebedea, cea care i-a fost soţie şi i-a dăruit doi copii superbi, Samira, care împlineşte 11 ani în luna noiembrie, şi Walter junior, în vârstă de 8 ani. Antrenorul a explicat pentru Click! motivele despărţirii.


Raluca Zenga (37 ani) a preferat viaţa din Dubai, acolo unde are o casă de peste 1 milion de euro situată în Palm Jumeirah, o insulă luxoasă şi emblematică din Dubai, şi unde trăieşte alături de cei doi copii, în timp ce Walter Zenga (60 ani) a fost nevoit să stea departe de familie pentru că a lucrat în Sicilia, acolo unde a antrenat de la începutul anului echipa Cagliari din seria A.

1_1_copy.jpg

Raluca Zenga s-a dedicat în ultima vreme blogului său de turism, pentru care a călătorit foarte mult, singură

Walter Zenga s-a mutat singur într-un apartament din Dubai

De două luni, Walter Zenga se află însă acasă, în Dubai, acolo unde aşteaptă să se concretizeze un nou contract de muncă pentru el. Celebrul antrenor italian a luat decizia de a divorţa de soţia lui, după 17 ani de relație, deoarece încă din anul 2018 au existat mai multe probleme în cuplu.

Mai mult, a decis să se mute singur într-un apartament închiriat în Dubai şi să depună şi actele de divorţ. Se pare că hotărârea lui Walter Zenga e de neclintit.

Walter Zenga: “Am depus deja actele la Curtea de Apel din Dubai”

Acesta a rupt tăcerea şi a oferit de altfel şi prima declaraţie, în exclusivitate, pentru Click! cu privire la divorţul de Raluca.

3_copy.jpg

Soţii Zenga au doi copii, pe Samira şi pe Walter jr.

“Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanţei dintre noi, creată şi de jobul meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soţia mea e schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră... Din respect pentru ceea ce am trăit împreună şi pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai! Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsăm viaţa să îşi urmeze cursul firesc!”, a declarat Walter Zenga, profund dezamăgit de perioada pe care o traversează acum.

Iată că deși au pornit pe același drum în mai 2005, atunci când s-au căsătorit, legătura lor s-a deteriorat încă din 2019, așa că reputatul antrenor se rezumă la 14 ani trăiți în armonie.

4_copy.jpg

Soţii Zenga au doi copii, pe Samira şi pe Walter jr.

Lipsa comunicării şi faptul că Raluca Zenga şi-a lansat un blog de travel  pentru care a decis să călătorească singură, foarte des, în ţări străine, fără compania soţului său şi a copiilor, dar şi faptul că Walter nu mai postează de ceva timp nici o fotografie în care apare alături de Raluca, a dat de gândit multora!

Walter și Raluca Zenga s-au căsătorit în 2005

raluca-walter_zenga_mfx.jpg

walter si raluca zenga cununie civila
Walter Zenga au fost împreună 17 ani, dintre care 15, căsătoriți
foto: Mediafax

Cei doi s-au căsătorit în anul 2005 şi au trăit o frumoasă poveste de dragoste care, din păcate, a ajuns acum la final.

La vârsta de 60 de ani, Walter Zenga urmează să devină un burlac celebru şi bogat. Zenga are un palmares bogat în lumea fotbalului, fiind un renumit portar al deceniilor 8-9, pentru echipe faimoase ca Inter Milano, Sampdoria, Padova, dar şi fost campion al Italiei (1989).

De asemenea, a câştigat Supercupa Italiei cu Inter Milano în 1989, dar şi Cupa UEFA (1991, 1994). Ca antrenor, Walter Zenga a pregătit şi a lucrat cu multe echipe cunoscute, printre care FC Naţional, Steaua Bucureşti, Steaua Roşie Belgrad, Gaziantepspor, Dinamo, Catania, Palermo, Al Nassr, Al Jazira, Sampdoria, Cagliari. 

 
 
Loading...