Mariana Moculescu (48 de ani) are o viaţă mai ceva ca în telenovele. Abia îşi găsise liniştea în Italia, în braţele unui afacerist putred de bogat, dar iată că minunea n-a durat mai mult de un an şi jumătate. Cei doi s-au despărţit cu scandal ca la uşa cortului, iar Mariana susţine că fostul partener a încercat să o omoare.


Credea că este prinţul din poveşti, că îi oferă o viaţă de vis, însă se pare că fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu (80 de ani) s-a înşelat amarnic! Mariana Moculescu ne-a povestit că a îndurat bătăi, că a fost înşelată şi umilită în ultimul hal de bărbatul cu care credea că poate forma, în sfârşit, o familie

12-vedete-2sfgh.jpg

Mariana şi iubitul păreau fericiţi de Paşte

“Vreau să vă spun că relaţia mea cu Massimiliano s-a terminat. Asta din cauză că am fost trădată şi că nu îl interesează viaţa Nidiei (n.r – fiica ei). Însă, pe lângă asta, am descoperit în messenger-ul lui de Facebook o conversaţie cu o fostă iubită, în care el îi făcea declaraţii de dragoste şi îi spunea că visează să revină la ea. M-am simţit foarte rănită”, a declarat Mariana Moculescu pentru Click!

12-vedete-3dfghfgh.jpg

Nidia l-a cunoscut pe Massimiliano şi a fost plăcut impresionată

Dar asta nu e tot, căci femeia a trăit şi alte clipe de groază. Ea ne-a mai mărturist că a fost agresată şi fizic de italianul cu care se mutase, de mai bine de o lună, în locuinţa lui luxoasă, din Prato, Italia. “În trecut, Massimiliano m-a şi lovit. Totul s-a întâmplat în casă, m-a strangulat de două ori, m-a lăsat fără aer, dar nu am vrut să spun nimănui mizeriile astea. Venea beat de la femei şi se comporta ca un derbedeu. Îţi spun că nimeni nu poate sta cu el. Are telefonul plin de filme porno. Întreţine femeile cu bani! Viaţa alături de o astfel de persoană este un infern. Trebuie să mă mut din casa lui, aşa că o să merg la prietena mea pe care o am de o viaţă şi care este căsătorită de 20 de ani cu un italian serios”, ni s-a mai plâns Mariana.

Bruneta e decisă să nu îi mai ofere nici o şansă italianului care a ajutat-o, recent, să obţină şi rezidenţa în Italia, după patru ani de aşteptare: “Pentru ce să îl iert? Este un bărbat nestatornic, care nu m-a iubit niciodată. Merit mult mai mult: atenţie, grijă şi delicateţe. Eu vreau o relaţie bazată pe iubire, un bărbat care să nu mă înşele. Din punctul meu de vedere acesta este iadul”.

A fost căsătorită 11 ani cu Horia Moculescu

12-vedete-sepia-ea-cu-moculescu.jpg

Aşa arăta Mariana când l-a cucerit pe Horia

În 2013, Mariana Moculescu a plecat din România, în speranţa că o să aibă o viaţă liniştită după ce a fost implicată în scandaluri care au ţinut prima pagină a ziarelor. După un mariaj eşuat cu Horia Moculescu, cu care are şi o fiică, pe Nidia (27 de ani), în viaţa Marianei a fost un haos total, cel puţin din punct de vedere sentimental. Mariana şi Horia Moculesu au fost căsătoriţi din 1989 până în 2000, când s-au despărţit cu scandal. Deşi separaţi, cei doi au fost nevoiţi să împartă apartamentul conjugal din Cişmigiu, asta până în 2014, când bruneta a plecat în străinătate. 

Loading...