Cântărețul Fabio revine pe piață muzicală cu o nouă piesă compusă de Alin Radu, intitulată "Bella". Artistul este cunoscut după colaborarea cu Larisa Dragulescu fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, împreuna cu care a lansat mai multe duete.


Pentru piesa "Bella", Fabio Niță pregătește un videoclip care va fi filmat într-o destinație exotică. Artistul speră ca piesa să prindă bine la public și să fie pe placul fanilor săi.

 

Fabio a avut o copilărie îngrozitoare

Cântăreţul nu poate uita zilele sinistre din perioada în care avea doar 4 ani, iar concubinul mamei sale îl obliga să meargă, în fiecare weekend, la cerşit prin cimitire.

„Mă gândeam, cu groază, că se face sâmbătă şi duminică, iar tata ne va trimite, pe mine şi pe sora mea, să cerem de pomană lângă morminte. În fiecare weekend, ne obliga să ne ducem la cimitir şi să cerşim la pomeni sau la oamenii care treceau pe acolo. Ce mâncare primeam de la parastase, aduceam acasă şi tata o mânca el. Lua doar ce era mai bun, carne, colivă, ouă sau cozonac. Resturile ni le dădea nouă. Eram doar un copilaş speriat, şi trebuia să stau în cimitir să cer mâncare oamenilor care veneau la morminte", a povestit Fabio, pentru Click!, în urmă cu cinci ani.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: