Familia Ciuculete o ia pe urmele Dolăneștilor. După ce frații Dolănescu, Ionuț și Dragoș, au purtat o luptă în instanță timp de 8 ani pentru averea tatălui lor, Ion Dolănescu, a venit acum rândul soțului și fiilor Ilenei Ciuculete să se confrunte în fața judecătorilor.


Dolăneștii nu sunt singurii care au purtat un război la tribunal pe avere. Fiii lui Ion Dolănescu (care s-a stins din viață pe 19 martie 2009), Ionuț (45 ani) și Dragoș (42 ani), s-au bătut timp de 8 ani pe moștenirea lăsată de tatăl lor. Bătălia s-a încheiat în vara acestui an, când judecătorii au dat verdictul final, iar în toamnă, cei doi băieți ai regretatului artist au putut intra în posesia moștenirii de 1 milion de euro.

18-19-vedete-2-col-fratii_dolanescu_tribunal_judecata_0.jpg

Ionuţ şi Dragoş au fost în război pe moștenirea lui Ion Dolănescu

“În urma deciziei, eu voi rămâne cu casa din Sinaia, cu câteva terenuri, dar şi cu jumătate din drepturile de autor, evaluate, pe 70 de ani, la 114.000 de euro. S-au strâns, într-un cont, în cei nouă ani de la decesul tatălui nostru, suma de 35.000 de euro, din drepturi de autor, pe care o vom împărţi în mod egal. În plus, Ionuţ va trebui să mă despăgubească, în termen de trei luni, cu o diferenţă de 42.000 de euro, mult prea puţin, căci în mod normal ar fi trebuit să-mi dea 200.000”, ne-a explicat Dragoș Dolănescu imediat după sentință.  

Iată că nici nu apucase să termine conflictul lor, că familia Ciuculete pare să fi pornit un război identic.

ciuculete.jpg

cornel gales ileana ciuculete mugurel
Mugurel şi Cristian Sfectu, alături de Cornel Galeş şi Ileana Ciuculete, pe vremea când în familia lor nu erau probleme
Foto: Arhiva Click!

Scandalul a izbucnit după pomana de 3 luni a cântăreței, când băieții Ilenei Ciuculete din prima căsătorie, Mugurel și Cristian Sfetcu, nu au fost invitați la București de către soțul acesteia, Cornel Galeș. În acel moment, băieții au rupt tăcerea și au mărturisit ce i-a supărat. Mai întâi, Mugurel și Cristian i-au reproșat lui Galeș faptul că nu i-a informat despre starea de sănătate a mamei lor, decât cu puțin înainte ca aceasta să se stingă din viață, apoi vor să știe ce diagnostic a avut femeia care le-a dat viață și ce moștenire a lăsat în urmă. Din acest motiv, băieții l-au acționat în judecată pe Cornel Galeș. Conform afirmațiilor acestuia, Ileana Ciuculete ar fi avut hepatica C, ciroză galopantă și cancer osos. Cântăreața de muzică populară a murit pe 14 martie, la vârsta de 64 de ani.

Loading...