Andrei Duban (47 de ani) şi soţia lui, Graţiela, în vârstă de 33 de ani, şi-au mutat şi vara aceasta reşedinţa pe Litoral, mai exact la Mamaia, unde încing atmosfera, cu programul lor artistic, pe terasa unui hotel. Ei nu s-au îndurat să-şi lase fiul acasă, aşa că l-au luat cu ei în această ”delegaţie”, în care îmbină utilul cu plăcutul. Cei trei au un numitor comun: veselia.


Vara aceasta au împlinit opt ani de căsnicie, însă se iubesc ca-n prima zi, Andrei şi Graţiela fiind mereu cu zâmbetul pe buze, relaxaţi şi glumeţi, aceasta fiind una dintre reţetele unei căsnicii reuşite. Fructul iubirii lor, Armin, în vârstă de 7 ani şi jumătate, completează acest tablou reuşit.

Fotoreporterii Click! au reuşit să îi surprindă în formulă întreagă pe Litoral, acolo unde îşi desfăşoară şi activitatea, nu doar vacanţa.

De câţiva ani, în perioada 1 iulie-1 septembrie, Graţiela şi Andrei lucrează la un hotel de patru stele, Majestic, din Mamaia, unde seară de seară distrează turiştii. 

Iar când nu se află pe scenă, cei trei profită la maximum de timpul liber: stau cu burta la soare, se bălăcesc în mare, ori se relaxează la o plimbare pe două roţi, aşa cum de altfel au fost surprinşi weekendul trecut.

d212-13-duban.jpg

Alături de fiul lor, pe biciclete și trotinetă, la plimbarea de seară
Foto: Mihai Ionescu

Andrei a optat pentru o trotinetă E-Tow electric, Armin este fericit pe bicicleta lui albastră, iar superba Graţiela, căreia nu îi dai mai mult de 20 de ani,  are o  bicicletă elegantă, verde. Îmbrăcată într-o rochiţă vaporoasă şi bronzată ca o divă, soţia lui Duban a fost în centrul atenţiei. Ea ne-a vorbit despre pasiunea pentru plimbările pe două roţi.

”Ne place foarte mult, cumva am profitat de faptul că ne-am aflat la mare, pentru că prin Bucureşti ne e destul de greu. Noi stăm în Otopeni. Bicicleta mea este un cadou de la Andrei. Când am fost la sora mea, în Olanda, i-am cumpărat o bicicletă fix ca aceasta, iar mie mi-a plăcut atât de mult încât soţul meu s-a gândit să îmi facă o surpriză. Am găsit-o la mare, cu multe baloane prinse de ea, a fost un cadou inedit. În cele trei luni de când stăm în Constanţa, deplasările noastre au fost doar pe două roţi. Andrei şi-a luat trotinetă, Armin are o bicicletă pentru vârsta lui, dar ce credeţi, tânjeşte după trotineta lui tati, o mai fură din când în când. Mai avem o săptămână de stat aici, aşa că profităm la maximum, facem plimbări, plajă, apoi pe 30 şi 31 ne întoarcem în Bucureşti, pentru că eu joc în piesa «10 negri mititei», de la Teatrul Avangardia”, a declarat Graţiela, pentru Click!

Kamara, Buzdugan şi Inna au trotinete electrice

Tot mai multe vedete au renunțat la mașină, pe distanțe mici, după ce și-au cumpărat trotinete.

Kamara (43 de ani), Inna (32 de ani) și Daniel Buzdugan (44 de ani) se mândresc cu jucăria lor pe două roți, denumită E-Tow, la prețuri curprinse între 3.000 și 5.000 de lei.

”Dacă mă gândesc la economie, cheltuiam pe lună, în medie, 1.800 de lei, doar pe taxi, pentru că eu nu conduc. Acum îi economisesc pe toți. E fantastic. Sunt printre primii care au avut o astfel de trotinetă și mă bucur că am descoperit-o. Am făcut peste 1.000 de km cu trotineta și nu aș mai renunța la ea pentru nimic în lume. De când mi-am luat trotinetă electrică viața mea este mai dinamică, mai frumoasă și chiar mai palpitantă. Pot să ajung în timp record dintr- o parte în alta a orașului, pentru că este un mijloc de transport de oraș, fără să fiu stresat”,  a spus Kamara.

 
 
Loading...