Scandalul pentru averea Ilenei Ciuculete pare fără sfârşit! Nici la un an şi trei luni de la decesul artistei, cei doi fii ai acesteia nu au ajuns la o înţelegere cu ”tatăl” lor vitreg, Cornel Galeş. Mai nou, Mugurel şi Cristi Sfetcu cer contravaloarea lucrurilor personale ale solistei, constând în haine, încălţăminte şi bijuterii, în valoare totală de câteva mii de euro.


”Cazul Dolănescu”, în care Ionuţ şi Dragoş, băieţii regretatului artist, s-au certat vreme de opt ani pentru moştenirea de un milion de euro, nu este singular în show-biz-ul autohton. Nu de alta, dar şi după decesul Ilenei Ciuculete, survenit anul trecut, pe 14 martie 2017, familia ei a intrat în război pentru avere, fiii artistei, Mugurel şi Cristi, şi văduvul Cornel Galeş transformându-se în cei mai aprigi duşmani. Deşi, iniţial, s-au certat pentru costumele populare ale Ilenei, iată că acum a apărut lista completă cu bunurile solistei care s-au ”evaporat”: trei kilograme de bijuterii din aur, în valoare de 30.000 de euro, 20 poşete, în valoare de 2.000 de euro, 50 de perechi de pantofi, 5 haine de blană, în valoare de 5.000 de euro, plus mobilierul din casă şi cele 40 de costume populare în valoare de 40.000 de euro.

În calitate de moştenitori, Mugurel şi Viorel au cerut în toamna anului trecut partaj judiciar, la Judecătoria Sectorului 1, din Bucureşti. Acest dosar în care Galeş are poziţia de pârât va avea al şaselea termen pe 14 iunie.  

2-bd-4.jpg

† Ileana Ciuculete s-a stins din viață pe 14 martie 2017

Conştienţi că unele obiecte au fost deja vândute, băieţii speră să fie despăgubiţi: ”Avem documente şi acte doveditoare că acest om a luat totul. Noi nu vrem să recuperăm poşetele, mobilierul şi aurul, pentru că ştim că unele nu mai există, ci vrem să fim despăgubiţi la contravaloarea obiectelor. Am înţeles că el e soţul şi că are şi el drepturi, însă a luat tot, iar pe noi ne-a fraierit, ne-a înşelat. Dacă era cinstit, nu ajungeam la tribunal, că nu ne convine nici nouă situaţia asta. Vom vedea ce se va decide”, a declarat Mugurel Sfetcu, băiatul Ilenei Ciuculete. 

Cornel Galeş, văduvul Ilenei Ciuculete, nu a avut linişte de Paşte, căci în Săptămâna Patimilor a fost chemat la Poliţie, fiind acuzat de furt de către fiii vitregi. În acest sens, fostul impresar s-a ales cu o plângere penală. ”Dosarul este şi pe penal şi pe civil, şi era normal să fie chemat de Poliţie la audieri pentru că este vorba de furt, înşelăciune”, a mai adăugat Mugurel Sfetcu.

Contactat miercuri de Click!, Galeş are o explicaţie când vine vorba de averea ”Zânicii”: ”Oamenii ăştia visează averi. Mă acuză de nişte chestii abulice. Care avere? Bijuteriile le-am vândut cu doi ani înainte să moară Ileana, mobilierul s-a dat odată cu casa, iar hainele de blană le-am dat de pomană, deci pot să le ceară înapoi. Sunt nişte disperaţi. M-au chemat pe la tribunal, iar înainte de Paşte, la Poliţie. Eu o să las lucrurile să fie rezolvate pe cale legală, căci altfel nu pot. Însă o să am grijă să-i trec şi pe ei la nişte datorii, ca să-i usture un picuţ”. 

2-bd-3.jpg

Cristi și Mugurel Sfetcu, băieții Ilenei Ciuculete, își cer drepturile după decesul mamei lor

 

Familia Ionelei Prodan a rezolvat totul elegant

Ionela Prodan s-a stins din viață la 70 de ani, pe 16 aprilie 2018, după ce a pierdut lupta cu o boală grea, pancreatita, însă cele două fiice ale ei, Anamaria și Anca, au decis să împartă ”frățește” toate bunurile. Ionela le-a lăsat acestora o moștenire considerabilă, de aproape două milioane de euro, constând în patru case, conturi în bănci, un teren agricol şi unul intravilan, două maşini, bijuterii în valoare de 5.000 de euro și tablouri de 10.000 de euro. Nici nepoții nu au fost uitați, cântăreaţa înzestrându-i, pe fiecare, cu câte 30.000 de euro, bani pe care îi pot folosi cum vor, după ce vor împlini 18 ani. 

 

Loading...