Duminică se împlinesc 48 de ore de la tragicul eveniment petrecut în sala de sport a hotelului Hilton din Capitală, ore care trec şi nu aduc noutăţi despre starea cântăreţului. Acesta este în continuare internat la terapie intensivă , unde respiră asistat şi nu este conştient.


Familia lui Gabriel Cotabiţă a decis ca persoanele care se ocupă de îngrijirea artistului să nu divulge informaţii noi referitoare la starea acestuia de sănătate şi a evoluţiei medicale a cazului său. Decizia a fost una respectată inclusiv de cei mai apropiaţi oameni cu care Gabriel Cotabiţă a colaborat. Contactat de România TV, Mihai Pocorschi, colegul de la VH2, a explicat de ce familia lui Gabriel Cotabiţă a decis să nu ofere amănunte. "Din păcate foarte multe informaţii în plus nu vă pot oferi. Momentan nu există nici o noutate referitoare la starea prietenului Gabriel. Noi, prietenii, familia şi toţi cei care îl preţuiesc credem că energia pozitivă şi gândurile bune fac bine în aceste momente. Dorinţa familiei este ca acest eveniment să fie tratat cu o discreţie absolută şi să lăsăm medicii şi personalul spitalului să îşi facă datoria. Sunt nişte profesionişti şi avem încredere totală în ei", a spus cantautorul.

cotabita_familie_si_prieteni.jpg

prietenii
Prietenul Mihai Pocorschi a vorbit despre dorinţa familiei lui Gabriel Cotabiţă
Foto Romania Tv

Gabriel Cotabiţă rămâne cu sechele după infarct?

Gabriel Cotabiţă a fost internat de urgenţă vineri, 8 mai, în jurul orei 13.30, la Spitalul Floreasca din Capitală. A fost adus cu o ambulanţă, în stare stabilă, dar gravă, după ce medicii s-au chinuit zece minute să-i repornească inima.

”I s-a făcut rău în sala de sport a hotelului Hilton. Medicii de la SMURD l-au resuscitat, apoi l-au adus la noi, în stare de inconştienţă. A fost intubat, iar starea lui este foarte gravă, fiind conectat la aparate”, a spus vineri la prânz dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului, pentru Click!. În următoarele ore, cardiologii s-au ocupat serios de Gabriel Cotabiţă. El a fost supus unei coronografii, aceasta fiind cea mai bună tehnică de diagnosticare a bolii de inimă, care stabileşte cât de afectate sunt arterele. Cântăreţul se afla în continuare la terapie intensivă. Surse din cadrul spitalului au declarat că artistul este în comă indusă, iar cea mai mare temere a medicilor este ca nu cumva să-i fi fost afectat creierul în cele zece minute în care inima nu a pompat sânge.

Gabriel Cotabiţă a fost căsătorit o singură dată

Gabriel Cotabiţă s-a născut la 1 noiembrie 1955 la Craiova. A debutat în muzica rock în 1975 alături de grupul Redivivus. În 1983 Holograf rămâne fără solist vocal şi-l solicită pe Gabriel Cotabiţă să vină în trupă. Împreună au scos în anul 1984 albumul “Holograf 1”. În ‘86, Ionel Tudor îi încredinţează o piesă la festivalul Mamaia. În 2002 formează alături de Mihai Pocorschi grupul VH 2. A lansat şlagăre precum: „Noapte albastră”, „Prima iubire şi ultima”, „Ave Maria!”, „Te rog domnişoară nu pleca” sau „Raiul e pe pământ”.

Gabriel Cotabiţă a fost căsătorit doar o singură dată cu Ioana Nagy, de care a divorţat după 19 ani de mariaj. Cei doi au împreună trei fete, Eliza, Aela şi Milena. Niciuna dintre acestea nu au călcat pe urmele tatălui lor. Fetele au păstrat o relaţie frumoasă cu tatăl lor. De altfel, el a devenit bunic la începutul lunii februarie, când fiica lui cea mare, Aela, în vârstă de 33 de ani, a născut un băieţel de toată frumuseţea.

 
 
Loading...