Prezentatoarea emisiunii "Lozul cel mare" de la TVR s-a făcut fată de casă cu acte-n regulă. Irina Mohora s-a cununat civil în această primăvară, iar sâmbătă la Snagov şi-a invitat pritenii la nuntă. Bruneta a atras toate privirile într-o superbă rochie de mireasă comandată la o casă de modă celebră din Spania.


Bărbaţii vor suspina adânc după frumoasa Irina Mohora. De ieri, fata de la Loto a devenit doamna Badea. Ea şi iubitul ei, Marius, şi-au jurat credinţă şi au dat o mare petrecere. Evenimentul a avut loc la Snagov, iar invitaţii nu s-au dat plecaţi decât în zorii zilei de duminică.

irina_si_marius.jpg

Irina Mohora şi Marius Badea au ajuns în faţa altarului după 9 ani de relaţie
Foto: arhiva personală

La începutul lunii mai, Irina şi Marius au spus "DA" în faţa ofiţerului stării civile, chiar în ziua când cei doi au împlinit nouă ani de când s-au cunoscut. Mireasa a fost îmbrăcată într-o rochie vaporoasă M. Marquise şi a avut un superb buchet de bujori albi, însă ieri a strălucit la propriu. A îmbrăcat o rochie Pronovias în care a făcut furori.

irina_mohora.jpg

Irina Mohora
Foto: Facebook

"My perfect day! Nu a fost ca în poveşti, ci mult mai frumos. Fericită ca am avut aşa oameni speciali lângă mine", a scris mireasa după petrecere pe pagina ei de Facebook.

Loading...