Vești bune! Fata de 11 ani din Bragadiru, dispărută sâmbătă dimineață de acasă a fost găsită spre seară, într-un mall din București. Cabral Ibacka s-a implicat direct în căutările minorei și i-a rugat pe fani să distribuie pe rețelele de socializare fotografii cu fata.


Mama ei poate răsufla liniștită. Fetița a fost găsită la câteva ore de la dispariție, teafără și nevătămată. În căutarea ei au fost implicați, pe lângă poliție, numeroși oameni care și-au dorit să ajute. Printre aceștia s-a numărat și Cabral.

"Help. Plec acum către Bragadiru, mă întâlnesc cu alți membrii din Rescue 4x4. Căutăm o fată care s-a pierdut azi dimineață în jurul orei 08:15 - 08:30 în zona Leroy-Merlin Bragadiru Ilfov. Fata se numește Alina Maria și este îmbrăcată in jeanși (blugi) negri și tricou turcoaz. Dacă ești prin zonă, aruncă și tu un ochi. Dacă ai ceva prieten prin zonă, anunță. Orice info ar putea fi de ajutor. Mulțumesc.", a scris Cabral pe Facebook. Mama ei a apelat la politisti atunci când minora a plecat la magazin și nu s-a mai întors acasă. Din fericire, cu ajutorul tuturor celor implicați, fetița a fost găsită teafără, într-un centru comercial din Capitală. 

Fata din Bragadiru nu a fost victima unei infracțiuni

"Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, iar în prezent se află în custodia polițiștilor ilfoveni, urmând să fie condusă la sediul Poliției Oraș Bragadiru, unde va fi încredințată mamei", au anunțat polițiștii.

"Gata. Fata a fost găsită! Mulțumesc mult oamenilor din comunitatea asta pentru că s-au implicat, au fost atenți și au dat alarma extrem de repede.
Chapeau bas și colegilor din Rescue 4x4 pentru mobilizare. Nu se postează public desfășurarea acțiunii, dar vă pot spune că erau deja pe teren mai mulți de-ai noștri... și mulți alții deja lăsau orice făceau și se îndreptau spre Bragadiru.
Încă o dată, mulțumesc!", a precizat Cabral Ibacka.

Apelul inițial al poliției

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov desfăşoară activităţi specifice de căutare a unui minore, în vârstă de 11 ani, care, în dimineaţa zilei de 12 septembrie a.c., a plecat de la domiciliul său, din oraşul Bragadiru şi nu a mai revenit. Sesizarea a fost făcută prin apel 112 de către mama minorei, care a declarat faptul că fiica ei, în vârstă de 11 ani, a plecat de acasă în  jurul orelor  08:20, pentru a merge la un magazin şi nu s-a mai întors la adresa de domiciliu”, potrivit unui comunicat de presă.
Faţa are o înălţime de 1,50 metri, păr şaten cu vârfurile blonde şi ochii căprui. Când a plecat de acasă faţa purta un tricou de culoare turcoaz cu inscripţia PUMA, blugi negri şi adidaşi roz.
„Persoanele care deţin informaţii sau care pot da relaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze serviciul unic de Urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie”, mai transmite poliţia Ilfov.
 

 
 
Loading...