Are 21 de ani, e studentă în anul III la Drept, are talent la muzică moștenit de la celebrul ei tată și e frumoasă de pică. Diana Enache are o imagine cuminte în showbiz și rar ne surprinde cu câte un decolteu adânc sau cu câte o apariție sexy pe scenă. Recent, fata lui Adrian Enache s-a lăsat însă fotografiată în costumul Evei, la un centru de remodelare corporală din București, unde a fost pentru o ședință de masaj cu pietre vulcanice.


”Masajul cu pietre calde este cea mai tare invenție pentru sănătatea corpului. Te ajută să scapi de stres, insomnii, dureri de spate sau musculare. Iubesc masajul cu pietre”, ne-a spus Diana Enache. Înainte de masaj, tânăra a încercat și o criosaună, la -180 de grade Celsius. ”Criosauna este o baie în aer rece și uscat, ce durează maxim 3 minute, timp în care organismul este supus unei temperaturi scăzute, de până la -180 de grade. Expunerea la frig determină producerea endorfinelor, hormonul fericirii, ceea ce asigură întregului corp o stare tonică și de bine. Zece ședințe la -180 de grade ajută la reglarea somnului, la îndepărtarea celulitei și pierderea rapidă a kilogramele în plus”, a explicat Aurelia Teodorescu, coordonatoarea centrului de remodelare corporală și înfrumusețare.

14_02_luxury-photo-video.com_0147_9158.jpg

Diana Enache, masaj, Adrian Enache fiica, tratamente infrumusetare, remodelare, criosauna
Diana Enache, așa cum nu o vezi toată ziua

Aceste tratamente o ajută pe Diana să scape de urmările incindentului din 5 iulie 2014, când a fost înjunghiată de libanezul Ali Kanaan Riad, în scara blocului în care locuiește tatăl ei. Diana a recunoscut că are și acum coșmaruri și că a apelat la trei psihologi.

adrian enache-fata.jpg

adrian enache-fata
Adrian Enache și fiica lui, Diana
Loading...