Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, are doi copii: Valentin și Alexandra. În timp ce băiatul a terminat Facultatea de Transporturi și are o pasiune pentru tot ce înseamnă autovehicule, Alexandra studiază la Facultatea de Limbi Străine și se iubește de trei ani cu un fost finalist X Factor, Alex Mațaev, solist originar din Republica Moldova, ce a făcut furori în 2013 la emisiunea de talente.


Deși este iubita unui cântăreț, Alexandrei nu-i place să iasă la evenimente mondene. Cu toate acestea, în 2014 și-a făcut curaj pentru o ședință foto de senzație. Tânăra a renunțat la inhibiții și a acceptat să pozeze în sânii goi pentru fotografa Roxana Enache. Imaginile alb-negru au devenit virale, mai ales după ce Dan Cruceru i-a transmis un mesaj fetei, prin intermediul blogului său. Poza cu care și-a ilustrat, pe Facebook, materialul, este una ce face parte din ședința foto în care fiica lui Dragnea își acoperă sânii goi doar cu mâinile.

alexandra_dragnea.jpg

Alexandra Dragnea, într-u pictorial îndrăzneț
Foto: Roxana Enache

 

"Te rog mult, Alexandra, să-ți privești tatăl în ochi. Și să-mi spui, copil frumos, dacă mai poți fi mândră de el după noaptea asta. Și dacă da, te rog să-mi transmiți și mie argumentele tale, ca eu să-i povestesc Sophiei mele. Pentru că nu știu, Alexandra, cum să-i spun copilului meu că de azi e bine să furi. Că de azi, cartea nu mai e cool. Cool e să furi, să faci abuz în serviciu, să fii șofer sau secretara cuiva sus pus", a scris Dan Cruceru în articolul său.

 

 
 
Loading...