În urmă cu aproximativ doi ani, Feli lansa „Timpul“, o piesă care intra rapid în topuri şi care avea un videoclip emoţionant, regizat de Ionuţ Trandafir, în care apăreau Maia Morgenstern şi George Piştereanu.


„«Timpul» mă răscolește profund și reînvie în mine o avalanșă de amintiri. Am scris-o cu gândul la acele mii de povești de dragoste perfecte care într-un moment sau altul s-au destrămat. Nu din lipsă de iubire, ci dintr-o teamă trăită cu prea multă intensitate. Așa se întâmplă când nu ne dăm suficient timp să lăsăm în urmă rănile din trecut, să învățăm să ne ascultăm inima, să ne dăm voie să iubim, fără condiții și fără așteptări. Cât despre clip, nu pot spune decât faptul că mă simt extrem de onorată de șansa de a colabora cu doi actori și doi oameni extraordinari: Maia Morgenstern și George Pistereanu“, spunea Feli atunci când a lansat piesa şi videoclipul.

Din păcate pentru artistă, Sebastian Coţofană, care este unul dintre matinalii de la Pro FM, anunţă în cel mai recent vlog al său, „Poliţia muzicii“, că videoclipul „Timpul“ a dispărut de pe internet! Însă ce s-a întâmplat?

Află de ce a iscat piesa „Timpul“ un scandal internaţional

 
 
Loading...