Cristi Borcea e un mare diplomat! Chiar şi de după gratii, chiar şi din spital, el îşi doreşte armonie în familia ”extinsă”, din care fac parte două foste soţii, o actuală iubită şi şapte copii! În urmă cu două zile, fostul dinamovist le-a chemat la Spitalul Floreasca, unde este internat, pe Mihaela Borcea şi pe Valentina Pelinel, cu scopul clar de a le „împăca”.


Condamnat la şase ani de închisoare în „Dosarul Transferurilor”, Cristi Borcea era obişnuit ca femeile din viaţa lui să fie prietene şi să se ocupe împreună de afaceri. Cel puţin, aşa s-a întâmplat cu prima soţie, Mihaela Borcea şi cu a doua soţie, Alina Borcea. De dragul lui, doamnele au îngropat orice secure a războiului şi au fost partenere de succes în afaceri. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat de când a apărut în peisaj Valentina Pelinel, blondina care i-a dăruit lui Borcea al şaptelea moştenitor.

borcea-89161655121.jpg

borcea, sotii, impacare, sarbatori, spital
Cristi Borcea are o viaţă sentimentală foarte complicată: din spatele gratiilor, trebuie să asigure „liniştea” femeilor care i-au dăruit copii

În urmă cu două zile, Mihaela Borcea şi Valentina Pelinel au fost surprinse de fotoreporterii Click! plecând de la spitalul de urgenţă Floreasca din Bucureşti, acolo unde Cristi Borcea a fost internat în urmă cu o săptămână, după ce a acuzat probleme cardiace şi dureri la un picior. Prima a ieşit din spital Mihaela, la volanul unui Range Rover, iar în spatele ei, la doar trei maşini distanţă, Valentina Pelinel, tot într-un Range Rover, condus de omul ei de încredere. 

”Întâlnirea” de taină de la spital vine la doar câteva zile după ce Mihaela Borcea şi Valentina Pelinel s-au intersectat la un eveniment monden, dar s-au comportat ca două străine. Au stat pe acelaşi rând, la câteva scaune distanţă, dar nici măcar nu s-au salutat şi au preferat să stea cu spatele. Probabil, lui Cristi Borcea nu i-a plăcut deloc acest comportament, aşa că le-a chemat pe cele două „la şedinţă”, ca să le explice avantajele împăcării şi ale unui comportament decent, măcar de ochii lumii. Mai ales că ambele îl aşteaptă acasă de Sărbători. Din martie 2014, când a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, afaceristul a avut două permisii. De-atunci, a făcut nenumărate cereri, de care nu i-au fost aprobate. 

pelinel-8950215120.jpg

borcea, sotii, impacare, sarbatori, spital
Valentina Pelinel i-a dăruit acum şase luni un băieţel

mihaela-56621232151.jpg

borcea, sotii, impacare, sarbatori, spital
Prima soţie l-a vizitat recent la puşcărie pe Borcea

 

Vrea să fie cu copiii de Crăciun 

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre cererea pe care Cristi Borcea a făcut-o pe 7 decembrie, la Judecătoria Medgidia, pentru ”liberare condiţionată” . Pe 20 decembrie, el va afla dacă i-a fost sau nu admisă. Dacă va convinge magistraţii că merită, el va putea îmbodobi bradul şi petrece Sărbătorile cu Valentina Pelinel şi băiatul lor, Milan, dar şi cu Mihaela şi cei trei copii: Patrick şi gemenii Melissa şi Angelo.

 
 
Loading...