Creatorul de modă este fără îndoială unul dintre cei mai râvniţi burlaci. Designerul în vârstă de 48 de ani care nu a ajuns nici acum la altar a avut relaţii cu doamne celebre, iar Click! îţi spune care sunt femeile din viaţa lui Cătălin Botezatu care i-au lăsat urme adânci în suflet.


Cătălin Botezatu s-a iubit cu multe femei, însă niciuna nu a reuşit să-l facă se se însoare. Chiar designerul recinoaşte că are o listă impresionantă de doamne şi domnişoare celebre care i-au trecut prin aşternuturi, însă relaţiile s-au sfârşit mai devreme sau mai târziu. Cele mai cunoscute femei din viaţa lui Cătălin Botezatu, care i-au rămas la inimă designerului sunt Dana Ospitariu, Bianca Brad, Tania Budi, Vanda Vlasov, Bianca Drăguşanu şi lista poate continua.     

Femeile din viaţa lui Cătălin Botezatu. Bianca Brad l-a convins să intre în lumea modei

bianca_brad.jpg

bianca brad
Bianca Brad
foto: livearad.ro

Bianca Brad este femeia care l-a fermecat în totalitate pe Cătălin. Ea este singura reprezentată a sexului frumos cu care Botezatu ar fi mers în faţa altarului. Idila a avut loc la sfârşitul anilor ’80 pe când Bianca era un manechin de succes, iar tânărul Botezatu abia cunoscuse lumea modei. "Bianca Brad a fost cea care mi-a sugerat. Ea m-a îndrumat spre lumea fashionului, am reuşit să mă angajez ca manechin. A fost un exemplu pentru mine, femeia de care m-am îndrăgostit", spunea Bote. Cei doi au rămas în relaţii de prietenie şi acum.

Femeile din viaţa lui Cătălin Botezatu. Tania Budi i-a fost iubită câteva luni, dar îi este prietenă şi acum

femeile_din_viata_lui_catalin_botezatu_tania_budi.jpg

femeile din viata lui catalin botezatu tania budi
Tania Budi - Femeile din viața lui Cătălin Botezatu
foto: facebook.com

Cu fosta prezentatoare TVR, Botezatu a avut o relaţie intensă care nu s-a lăsat că un mariaj, deşi mama creatorului i-a sugerat adesea că Tania ar fi trebuit să fie aleasa. „Cum să nu te îndrăgosteşti de o asemenea femeie?”, a comentat el despre cea care, de altfel, l-a şi consiliat la „Burlacul”. Tania (47 de ani) l-a cucerit pe designer la începutul anilor ’90 când manechinul îşi încerca norocul în cariera de designer. Relaţia a durat câteva luni, iar Botezatu a declarat mulţi ani mai târziu că regretă faptul că nu s-a căsătorit cu Tania. Cei doi sunt şi în prezent foarte buni prieteni.

Femeile din viaţa lui Cătălin Botezatu. Vlanda Vlasov i-a fost iubită de două ori

vanda-vlasov.jpg

Vanda Vlasov

Ieşeanca l-a cucerit pe designer în urmă cu mai bine de 15 ani, prin 1997. Cătălin tocmai petrecuse 9 luni în închisoare pentru evaziune fiscală iar Vanda, avusese o încercare scurtă şi fără succes de mariaj. În ciuda opoziţiei familiei Vandei, cei doi au rezistat un an împreună. Relaţia lor nu s-a încheiat în termeni cordiali. Atunci, designerul a fost bănuit că a înşela-o pe Vanda chiar cu sora ei, Ingrid. Drumurile celor doi s-au reîntâlnitîn 2002, când au decis să-şi mai dea o şansă. Un zvon privind o posibilă sarcină a Vandei însă a agitat spiritele în cuplu. Cătălin se declară fascinat de posibila postură de viitor tată şi îşi asumă public paternitatea copilului. Tânăra creatoare de modă a dezminţit însă atât sarcina, cât şi faptul că Bote ar putea fi tatăl. Relaţia dintre ei nu rezistă şi îşi spun definitiv "adio". În 2005 Vanda s-a căsătorit cu liberalul Cristian David, fost ministru de interne.

Femeile din viaţa lui Cătălin Botezatu. Bianca Drăguşanu l-a înşelat cu Adrian Cristea

bianca dragusanu fara machiaj

Cea mai scandalosă relaţie a designerului a fost cu Bianca Drăguşanu. certuri, împăcări şi infidelităţi de ambele păriţi, au dost detaliile cu care a fost condimentată perioada în care cei doi au format un cuplu. După o relaţie tumultoasă, designerul s-a despărţit de fosta asistentă a lui Dan Capatos, Bianca fiind prinsă pe picior greşit cu fotbalistul Adrian Cristea. Totul se întâmpla în timpul în care Cătălin Botezatu se antrena pentru „Dansez pentru tine”. Între timp, cei doi au revenit la sentimente mai bune şi sunt prieteni chiar şi acum.  

Femeile din viaţa lui Cătălin Botezatu. Dana Opsitaru este prima lui iubire 

dana_opsitaru.jpg

femeile din viata lui catalin botezatu dana opsitaru
Dana Opsitaru i-a fost iubită lui Cătălin când designerul avea 19 ani
foto: arhiva personală

Dana Opsitaru este blonda care i-a pus inima pe jar lui Botezatu în trecut, dar care i-a rămas designerului adân în suflet. "Dana Opsitaru...my first love and now my best friend ? (Prima mea iubire şi acum cea mai bună prietena a mea?)", scria Cătălin pe Facebok, în dreptul imaginilor cu ea. Dana este un fost manechin de succes înainte ded 1989 şi a fost singura femeie pentru care Cătălin Botezatu ar fi fost în stare să-şi ia viaţa. Designerul a făcut o pasiune nebună pentru ea, mai ales că aceasta s-a lasat foarte greu cucerită. Designerul avea 19 ani pe vremea când se îndrăgostise de Dana, care era căsătorită şi avea şi un copil. Iubita lui Bote era mai mare cu opt-nouă ani decât el, însă vârsta nu a fost un impediment în relaţia lor. Deşi ea a divorţat, drumurile celor doi s-au separat.

 

Loading...