Lucrurile cu femeile din viața lui Silviu Prigoană sunt foarte simple: ”prima soție, a doua soție, a treia soție”, după cum declara la un moment dat omul de afaceri. Proaspăt divorțat de Adriana Bahmuțeanu, Silviu Prigoană (51 de ani), cu o înfățișare radical schimbată, pare să se pregătească de a patra soție, o blondă cu care s-a afișat recent la... o nuntă.


În materie de femei, Silviu Prigoană este cunoscut mai degrabă ca ”bărbatul cu pliciul” și ”bărbatul care tot divorțează de Bahmuțeanca”. Dincolo de aceste detalii frivole, puțină lume știe că omul de afaceri este un familist convins. Mai mult decât relația cu femeile din viața lui Silviu Prigoană, pentru politician relația cu copiii este foarte importantă. ”Asta nu a înțeles nimeni niciodată. Eu cu soția mea nu avem niciun grad de rudenie. Gradul de rudenie este între părinții mei, eu și copiii mei. Femeia de lângă mine e pasageră. Azi poate să fie, mâine poate să nu mai fie”, declara Prigoană în urmă cu câțiva ani pentru revistatango.ro.

 

Femeile din viața lui Silviu Prigoană. Prima soție, ucisă de o boală cumplită

viorica_prigoana.jpg

prima sotie silviu prigoana
Femeile din viața lui Silviu Prigoană. Viorica a murit din cauza unei boli grave la ficat
foto: arhiva personală

 

Prima soție a lui Prigoană a fost colegă de clasă cu omul de afaceri la Cluj. Ea era subingineră la aceeași fabrică la care lucra Prigoană ca muncitor necalificat. Femeia i-a dăruit doi băieți, pe Honorius și Silvius. După 7 ani de căsnicie, medicii i-au descoperit o boală gravă la ficat.

”Prima mea soţie a murit în 1994, când Honorius şi Silvius erau mici. A avut o boală cumplită şi în doar şase luni a plecat dintre noi. Am luptat mult atunci, dar n-am avut ce să fac. Partea de transplantologie atunci era în pionierat – nu se făcea așa ceva pe scară largă. Astăzi am fi reușit să o salvăm. Atunci nu am reușit să facem nimic”, a rememorat omul de afaceri pentru Revista Tango.

Femeile din viața lui Silviu Prigoană. A doua soție nu a vrut copii

La patru ani după ce a rămas văduv cu doi copii mici, Silviu Prigoană s-a recăsătorit cu o femeie care îi împărtășea gustul pentru afaceri, dar, așa cum a recunoscut politicianul, nu a vrut să-i facă moștenitori. Delia Gabriela Prigoană a dat dovadă de foarte multă discreție, astfel încât nu există imagini publice cu cei doi soți. Au divorțat în anul 2003, cu numai o lună înainte ca printre femeile din viața lui Silviu Prigoană să-și facă apariția Adriana Bahmuțeanu, cea care avea să-i aducă renumele de ”bărbatul cu pliciul” și ”bărbatul care tot divorțează de Bahmuțeanca”.

Adriana nu s-a împăcat niciodată cu faptul că cea de-a doua soție a lui Prigoană, Delia Gabriela, a ieșit din căsnicia cu omul de afaceri cu o avere frumușică. Asta în vreme ce ea însăși renunțase, printr-o înțelegere scrisă, la orice pretenție materială în cazul unui divorț. "Există o tranzacţie făcută între Prigoană şi Delia Gabriela Prigoană, fosta lui soţie, şi v-aş ruga să fiţi atenţi să vedeţi ce avere fabuloasă i-a lăsat fostei lui soţii, în urma unui partaj. Vorbim aici despre multe milioane de euro”, a acuzat la un moment dat Adriana în emisiunea ei de la Antena Stars.

Femeile din viața lui Silviu Prigoană. De a treia soție a divorțat de cinci ori

12-13-vedete-silviu-prigoana-adriana-bahmuteanu-2-ae.jpg

femeile din viata lui silviu prigoană
Femeile din viața lui Silviu Prigoană. De Adriana a divorțat de cinci ori
FOTO: Arhiva personală

 

Dintre femeile din viața lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu i-a oferit omului de afaceri cea mai mare expunere în presă, prin divorțurile cărora la un moment dat lumea le cam pierduse șirul. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când miliardarul deţinea postul Realitatea TV, iar Adriana prezenta la postul respectiv o emisiune. S-au căsătorit în anul 2003, iar primul divorţ a venit imediat după luna de miere. În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să divorţeze. În august 2005 s-au căsătorit iar, dar la începutul anului 2007 au bifat al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani. În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar acum sunt la al cincilea divorţ. Bahmu şi Prigoană au doi copii, pe Maximus (7 ani), şi pe Eduard Gabriel (4 ani şi jumătate.)

Femeile din viața lui Silviu Prigoană. La nuntă cu o blondă divorțată

prigoana-cu-blonda.jpg

femeile din viata lui silviu prigoană
Femeile din viața lui Silviu Prigoană. Omul de afaceri pare mai fericit ca niciodată
FOTO: Arhiva personală
 

Cea mai recentă dintre femeile din viața lui Silviu Prigoană e blondă și a făcut pereche cu omul de afaceri la nunta unor prieteni comuni. ''Ne-am întâlnit la un eveniment. A fost o întâmplare. Am povestit şi aşa a început totul. Despre mine nu cred că l-au interesat foarte mult lucruri. Am vorbit foarte mult despre copii. Eu am trei copii, el are patru copii şi aşa am început. Am cunoscut toţi copiii lui. Sunt nişte copii minunaţi şi au un tată minunat, un tată exemplu. Tot ce face el e minunat”, a mărturisit Mihaela la o emisiune tv.

Loading...