Femeile din viaţa lui Smiley au fost mereu în atenţia presei. După despărţirea de Laura Cosoi, în 2012, alături de care a stat vreme de 5 ani, artistul nu a mai avut nicio relaţie oficială, sau cel puţin nu a mai recunoscut că se iubeşte cu nimeni. Solistul a fost "cuplat" de presă cu mai multe domnişoare, printre care şi o concurentă de la Vocea României, care s-a numărat printre femeile din viaţa lui Smiley.


Smiley are foarte mare «lipici» la fete, însă artistul a avut mai multe relaţii serioase de-a lungul anilor. Înainte de a se cupla cu Laura Cosoi, Smiley s-a iubit timp de 2 ani cu Sânziana Negru, o brunetă senzuală. Sânziana, cu siguranţă, a făcut şi ea parte dintre femeile din viaţa lui Smiley, aceasta înnebunindu-l pe solist cu feminitatea ei. Cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește viața personală, dar erau foarte atașați unul de celalat, fiind văzuți împreună de foarte multe ori. Finalul relației a venit la fel de brusc și cei doi nu au dat explicaţii în ceea ce privește despărțirea lor.

Femeile din viaţa lui Smiley. Cu Laura Cosoi a avut cea mai lungă relaţie

femeile_din_viata_lui_smiley_laura_cosoi.jpg

femeile din viata lui smiley
Fromoasa blondă a fost una dintre femeile din viaţa lui Smiley
Foto: Arhiva Click!

 

Laura Cosoi a fost multă vreme una dintre femeile din viaţa lui Smiley. Frumoasa blondă a avut o relaţie de 5 ani cu talentatul solist, dar din păcate relaţia lor nu s-a terminat cu o căsătorie, deşi cei doi s-au afişat mai tot timpul foarte îndrăgostiţi, la mai multe evenimente mondene. Weekend-ul trecut, blondina (33 de ani) s-a măritat cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean (38 de ani), după o relaţie de aproape 3 ani. 

Femeile din viaţa lui Smiley. În tandreţuri cu o concurentă de la «Vocea României»

femeile_din_viata_lui_smiley_loredana_ciubotaru.jpg

femeile din viata lui smiley
Loredana a fost şi ea una dintre femeile din viaţa lui Smiley
Foto: Arhiva Click!

 

Femeile din viaţa lui Smiley. La sfârşitul anului 2012, audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României" i-au făcut cunoştinţă lui Smiley cu o fată frumoasă-foc, dar şi talentată: Loredana Ciubotaru (22 de ani). Încă de la începutul lui octombrie, când a fost difuzată emisiunea cu pricina, atât colegii de la emisiunea difuzată de PRO TV, cât şi apropiaţii au bănuit că între solist şi fată s-au aprins scântei de dragoste. Şi Loredana s-a numărat printre femeile din viaţa lui Smiley. Încă de când a întors scaunul pentru ea, Smiley a rămas fără cuvinte când a văzut-o pe Loredana Ciubotaru. Iar când a trebuit să-i spună de ce o vrea la el în echipă, aproape că s-a bâlbâit: „Eu sincer acum am emoţii, pentru că-mi doresc foarte tare să fii în echipa mea! Şi îmi bate inima mai tare. Sunt prea emoţionat. Cânţi senzaţional, arăţi senzaţional, vorbeşti foarte frumos. Eu te vreau!", mărturisea la vremea aceea Smiley.

Femeile din viaţa lui Smiley. Cel mai mult îl atrag blondele

femeile_din_viata_lui_smiley_raluca_netca.jpg

femeile din viata lui smiley
Raluca a fost şi ea una dintre femeile din viaţa lui Smiley
Foto: Arhiva Click!

 

Smiley a fost "cuplat" de presă cu mai multe domnişoare, dar a refuzat mereu să vorbească despre orice posibilă relaţie. În vara lui 2014,  s-a scris că o dansatoare i-a furat inima şi cei doi sunt împreună de un an.

Femeile din viaţa lui Smiley. Conform revistei Ciao!, artistul ar fi avut o relaţie de aproape un an cu o tânără pe numele ei Raluca Netca. Fata de 22 de ani nu este străină de lumea showbizului: ea este dansatoare şi colaborează cu Corina, Inna şi Antonia. Însă, potrivit publicaţiei, prietenii celor doi au ştiut adevărul, iar Smiley a avut grijă să îşi răsfeţe iubita secretă: în iunie, a dus-o chiar la Paris, unde au petrecut mai multe zile romantice. Pe de altă parte, artistul a susţinut însă că nu are timp de o relaţie stabilă. În ciuda faptului că i-ar plăcea să aibă pe cineva, cântăreţul a dezvăluit că nu are timp şi că e veşnic ocupat cu concerte şi filmările pentru emisiunile pe care le prezintă. 

"Nu mă mai tot întrebaţi despre iubită şi viaţă personală pentru că nu am aşa ceva. Când să mai am timp de altceva? De ce nu mă întrebaţi câte ore dorm?! Am ajuns târziu de la un concert şi noaptea trecută m-am odihnit vreo cinci ore. Concertele merg foarte bine, dar sunt nevoit să refuz multe oferte, pentru că n-am când să ajung prin ţară. Sunt foarte prins cu filmările de la «Vocea României», la ProTV. Îmi place foarte mult ceea ce fac", a spus Smiley pentru ziarulring.ro, anul trecut.

Femeile din viaţa lui Smiley. La «Românii au talent» a cunoscut o brunetă sexy

femeile_din_viata_lui_smiley_oana_alexandra_zara.jpg

femeile din viata lui smiley
Focoasa brunetă este una dintre femeile din viaţa lui Smiley
Foto: Arhiva Click!

 

Oana Alexandra Zara (21 de ani), frumoasa care a făcut furori la concursul “Românii au talent”, a fost «cuplată» de presă cu Smiley, întrucât gestul solistului, de a-şi aşeza capul pe pieptul ei apetisant, a iscat controverse. Realitatea este însă cu totul alta. Oana este topită după solistul trupei Maxim, Bogdan Medvedi. Imaginea cu ei sărutându-se nu a mai lăsat loc de niciun dubiu.

 

 

 
 
Loading...