Femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr.(47 de ani) au fost numeroase. Artistul are două căsnicii eșuate în palmares,cu Mihaela Rădulescu (46 de ani) și cu Andreea Marin (40 de ani). A avut numai relații tumultoase, care s-au lăsat cu scandal.


Printre femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr. se numără și Cristina Țopescu (55 de ani), pe care se pare că artistul ar fi bătut-o. Realizatorul Tv Cristi Brancu a povestit despre această relație că: “Trebuie să ne aducem aminte că în viaţa lui Ștefan Bănică jr. a fost Cristina Țopescu pe care a caftit-o pe plajă“.

Femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr., Cristina Țopescu: „Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte”

femeile_din_viata_lui_stefan_banica_jr_cristina.jpg

femeile din viata lui stefan banica jr
Îndrăgita prezentoare este și ea pe lista cu femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr.
Foto: Arhiva personală

 

Cristina Țopescu a fost una din femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr. El a afirmat despre el că: „Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă - pentru că iar plecasem - ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”.

Chiar dacă prezentatoare a fost una dintre femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr, artistul nu a plâns după ea și și-a refăcut viața imediat după ce Cristina Țopescu l-a părăsit.

Femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr.: Mihaela Rădulescu

femeile_din_viata_lui_stefan_banica_jr_mihaela_radulescu.jpg

femeile din viata lui stefan banica jr
Răduleasca se numără și ea printre femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr.
Foto: Arhiva personală

Mihaela Rădulescu a fost una din femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr. Focoasa roșcată a fost căsătorită cu el în perioada 1994-1999.  Se pare că Mihaela a divorțat de Ștefan după ce el a înșelat-o de mai multe ori.  Deși au fost zvonuri că Bănică ar fi bătut-o pe vedetă, aceasta a spus că: “"Nu am luat niciodată nici o palmă de la niciun bărbat. Ştefan Bănică este cel mai blând om din lume”.

Femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr. : Andreea Marin

femeile_din_viata_lui_stefan_banica_jr_andreea_marin.jpg

femeile din viata lui stefan banica jr
Bruneta este și ea una din femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr.
Foto: Arhiva personală

 

„Zâna” a fost și ea una dintre femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin s-a căsătorit cu el în anul 2006, iar mariajul a durat șapte ani, până în 2013. Cei doi au împreună o fetiță de opt ani, pe nume Ana Violeta. După divorțul de zână, Ștefan Bănică Jr. a vrut o femeie mai tânără și s-a cuplat cu cântăreața Lavinia Pârvă (30 de ani).

Femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr: Lavinia Pârva

femeile_din_viata_lui_stefan_banica_jr_lavinia.jpg

femeile din viata lui stefan banica jr
Lavinia este ultima adăugată pe lista cu femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr
Foto: Arhiva personală

 

Lavinia Pârva nu este numai una dintre femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr, ci se pare că ea le-a stricat mariajul Andreei Marin și artistului. În 2011, pe când “zâna” era căsătorită cu el, au apărut zvonuri în presă că Ștefan Bănică Jr ar avea o amantă, pe sosia Andreei Marin, adică Lavinia Părva. Tânăra artistă este în continuare una din femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr, cei doi având o relație oficială de doi ani. Sunt logodiți, dar încă nu au anunțat nimic concret despre o eventuală nuntă.

 

 
 
Loading...