Un eveniment monden a fost prilejul pentru ca securea războiului dintr-un trio celebru să fie din nou scoasă la lumină. Fără a da ochii unii cu ceilalți, Brigitte, Florin și Raluca Podea au pășit pe același covor roșu, ocazie cu care fosta iubită a lui Pastramă a făcut câteva declarații care au trezit din nou furia fostei soții a lui Ilie Năstase.


Brigitte a devenit doamna Pastramă, dar lucrurile nu pare că s-au liniștit! Bruneta și fosta iubită a lui Florin, Raluca Podea, se duelează din nou. Mărul discordiei: același bărbat. Fiecare a scos artileria grea de cuvinte și probe. Brigitte mizează pe averea sa și pe faptul că Florin i-a devenit soț în acte, în timp ce Raluca spune că bărbatul și-a ales soția din simț practic, nu pentru că ar iubi-o.

Raluca Podea nu se lasă: "Pe mine m-a iubit, de ea s-a folosit"

florin_pastrama_raluca_podea.jpg

Pastramă și fosta logonică au rupt legăturile imediat după ce acesta a anunțat relația cu Brigitte
Foto: Arhivă personală

 

Raluca a dezvăluit că Florin nu ar fi uitat-o, din moment ce familia și prietenii ei au primit invitații la nunta cu Brigitte. Gestul lui a fost catalogat drept penibil, în timp ce la adresa soției lui a aruncat săgeți: "Femeie adevărată ești când îți știi poziția și nu te duci și furi bărbații altor femei".

"Am avut o perioadă foarte aglomerată, foarte stresantă și chiar nu am răspuns la telefon. Am preferat să stau singură, să mă liniștesc. Florin i-a trasnmis și mamei mele un mesaj prin care i-a mulțumit pentru tot ceea ce a făcut pentru el. Nu cred că a fost ironic, cred că asta a simțit. Se apropie nunta (a lui Florin cu Brigitte - n.r.). Mi se pare penibil ca tu ca om, ca bărbat, să trimiți invitații la nunta ta familiei mele, verișoarelor mele, prietenelor mele. Mi se pare că ești penibil și depășești o limită. Atâta timp cât faci lucrul ăsta, mi se pare că nu mai ești în barem. Pe mine m-a iubit, de ea s-a folosit. Nu am mai căutat-o pe Brigitte. Femeie adevărată ești când îți știi poziția și nu te duci și furi bărbații altor femei. Ea a făcut acest lucru cu fiecare relație pe care a avut-o. Este vina bărbatului, dar și a femeii. Pentru mine, el a murit, nu mai există", a declarat blonda pentru cei de la Antena Stars.

Câte mii de euro îi intră în cont lui Brigitte

brigitte_apartament_la_mare.jpg

brigitte are un apartament la mare, in mamaia
Brigitte și-a petrecut două veri în apartamentul care a costat 100.000 de euro
Foto: Click!

 

Atât i-a trebuit lui Brigitte, că a și scos artileria grea și a împânzit rețelele sociale cu materiale referitoare la dosarul prostituatelor de lux, în care s-a vehiculat și numele Ralucăi Podea. Mai mult, fosta doamnă Năstase a povestit câți bani are pe masă în fiecare lună, ce afaceri deține, dar i-a aruncat și câteva întrebări rivalei sale: "Cu ce te ocupi, miss Raluca Podea? Din ce te întreții de îți permiți să vorbești la adresa mea?". Lucrurile nu s-au oprit aici, așa că bruneta a continuat în aceeași notă.

"Eu, Brigitte Pastramă, pot spune cine sunt: în momentul de față, venitul meu lunar este de minim 15.000€, după ce îmi plătesc taxele. Sunt proprietara a trei imobile -un club, un restaurant și o vila cu piscină în Timișoara, pe care eu și fiul meu le-am moștenit de la primul meu soț la vârsta de 26 de ani. În București dețin un apartament de 140 m2 în zona Nordului, o vilă cu piscină în Pipera și două business-uri: Magic Castle București, unde sunt asociat unic, și o firmă de logistică și avocatură, cu care, daca îmi va mai pronunța numele în orice context creatura implicată în dosare de prostituție, cu figuri de fostă logodnică imaginară, o voi da în judecată. Și pe litoral, la Mamaia, dețin un apartament de lux, pe care doresc să-l vând cu 180.000€, nu 150.000 cât au scris ziarele, pentru că îmi doresc să rămân gravidă cât de curând și acesta se afla exact în zona de cluburi Loft și Nuba. Mi-am făcut această mica descriere în caz că vreo rapandulă ieftină și frustrată mai are de gând să îmi pronunțe numele sau să se compare cu mine", a fost analiza pe care Brigitte și-a făcut sieși, dar și Ralucăi Podea, pe rețelele sociale.

Cum a reacționat Raluca Podea când a aflat că Florin Pastramă se însoară

În urmă cu două luni, Raluca Podea era sceptică legat de căsătoria dintre Brigitte și Florin. Ba mai mult, subiectul o indispunea. Iată ce a spus, în exclusivitate pentru Click!, la acea vreme: Când a aflat că fostul ei iubit se pregăteşte de însurătoare cu o altă femeie, Ralucăi Podea i-a crescut tensiunea.“Ce nuntă? Asta e nunta ce fac ăştia doi? Ăştia o fac pentru bani, nu ştiu ei ce-i aia dragoste. E strategie, un scenariu în care intră de dragul de a atrage atenţia asupra lor şi după show. Dacă se căsătoresc, probabil că o fac doar pentru bani! Îmi ies din pepeni şi nu am pentru cine”.

 

Citește și:

Femeile lui Pastramă se bat în operaţii estetice. Raluca Podea şi Brigitte, “tunate” de 70.000 de euro

Ce spune Carmen Harra despre nunta anului: cât va dura căsnicia dintre Brigitte și Pastramă

 

 
 
Loading...