Femeile Roman nu au deloc noroc în dragoste! Divorțul bate și la usa Oanei Roman, după nici doi ani de mariaj cu Marius Elisei. Şi Catinca, sora Oanei, dar şi Mioara, mama acesteia, au trecut prin separări dureroase.


În februarie 2014, Oana Roman și Marius Elisei deveneau părinți, iar în iunie ajungeau la altar. Au avut o nuntă frumoasă și păreau să se înțeleagă, însă lucrurile au degenerat în ultima perioadă, iar soluția ar fi divorțul.

„Este adevărat că am ajuns în pragul divorțului. Toate au început din luna a doua de sarcină. Am avut ocazia să o înșel, dar nu am făcut-o și nu o s-o fac. Dacă înșeli pe cineva e o răzbunare. Decât să faci asta, mai bine stai singur, liniștit și îți iei o vacanță de un an-doi. Eu din 1 martie sunt la Pitești. Eu plec luni dimineață cu trenul de 09.30 și mă întorc abia vineri seară, la 22.00, iar sâmbătă și duminică stau cu Izabela. Acum suntem într-o pauză. La ultima discuție aprinsă în care m-am hotărât să divorțez a existat și această variantă, a separării. Nu ameninț, dar cred că dacă și a treia oară vorbim despre divorț, o să divorțăm”, a spus Marius Elisei, la Kanal D.

catinca-roman.jpg

Catinca Roman, cântar, designer, kilograme
Catinca Roman
foto: Click!

Se pare că doamnele din familia Roman sunt ghinioniste în amor. Catinca s-a despărțit și ea de stripper-ul Petre Dumitrescu, alias Bebe, în anul 2000, iar mama lor, Mioara a divorțat și ea de fostul premier al României, Petre Roman, în 2007, după 32 de ani de căsătorie. 

Loading...