Momentul adevărului de la Ferma a sosit! După ce s-au tot „împuns” una pe alta în cadrul emisiunii, Brigitte și Claudia Pavel au putut în sfârșit să-și regleze conturile în „ring”. Ambele au fost convinse și hotărâte să-și detroneze rivala și să-și păstreze locul în show-ul de la Pro TV în continuare.


„Duelul secolului” la Ferma 2019! Claudia Pavel și Brigitte „s-au bătut” și în ring, nu doar în replici. Ediția de joi, 28 februarie, a venit cu un moment decisiv pentru cele două! Fermierul săptămânii, Cătălin Moroșanu, a propus-o pe Claudia pentru duel, decizie care s-a lăsat cu tensiuni de ambele baricade, iar solista și-a ales singură oponenta. După ce ea și Brigitte s-au tot certat și insultat de-a lungul competiției, iată că vedeta nu uită și nu iartă și a ales-o pe fosta soție a lui Ilie Năstase în confruntarea pe locul din emisiune, așa cum se așteptau toți concurenții, de altfel.

Brigitte a învins-o la duel pe Claudia Pavel

Cele două „rivale” au fost nevoite să petreacă noaptea de dinaintea duelului împreună în aceeași cameră, un lucru pe care Claudia a mărtursit că nu și l-a dorit, deoarece Brigitte nu prea a lăsat-o să doarmă, din cauza faptului că s-a rugat și a cântat melodii penticostale, în speranța că duelul va fi câștigat prin credință.

brigitte-ferma-duel.jpg

Plecarea Claudiei Pavel de la „Ferma” a lăsat-o în lacrimi pe Diana Belbiță
Foto: Captură Video Pro TV

De asemenea, cântăreața a susținut că nu a făcut această alegere în baza orgoliului, ci mai degrabă pentru că Brigitte este „mai bătrână” decât Ioana Filimon, celaltă variantă pentru care Cream putea opta, și astfel i s-a părut că ar avea mai multe șanse împotriva acesteia.

Brigitte a ales proba de îndemânare și a dezvăluit că are încredere în Dumnezeu că va trece cu bine peste această provocare. „Duelul orgoliilor” și „Duelul secolului” a fost numită de către concurenți și chiar și de prezentatori această utimă confruntare dintre cele două „rivale”, care și-au aruncat replici acide de-a lungul emisiunii.

poll-ferma-duel-brigitte-claudia-pavel.jpg

Urmăritorii Click! au dorit ca Brigitte să rămână în competiție
Foto Instagram

În urma probelor duelului, cea care și-a menținut locul în competiția de la Pro Tv a fost Brigitte, iar Claudia Pavel a fost nevoită să plece acasă. Pe durata emisiunii, în această seară, pe Instagram-ul Click.ro a fost organizat un poll, unde urmăritorii noștri au răspuns astfel:

Brigitte a reușit să se răzbune în sfârșit pentru cuvintele urâte pe care i le-a adresat Claudia Pavel la Ferma. „Pentru tot ce-am îndurat de la femeia asta. Asta a fost pentru că m-ai făcut pușcăriașă și golancă!”, a răbufnit Brigitte după ce a câștigat și cea de-a doua probă a concursului.

 

 

 

 

Loading...