Duelul din seara de joi, 2 mai, de la Ferma s-a dat între un „veteran”, Florin Pastramă, care a făcut parte din echipa „bandiților” și care a mai avut parte de confruntări de genul, și de un nou intrat în emisiune, Matei Negrescu.


Un nou duel al băieților a lăsat Ferma mai goală! Noul concurent, Matei Negrescu, a fost propus servitorul săptămânii în urma votului, după care a ajuns și la marea confruntare, prima de acest gen pentru el: duelul.

Fosta ispită masculină de la Insula Iubirii l-a ales drept oponent pe Florin Pastramă, iubitul lui Brigitte, spre supărarea celor doi, pentru care pierderea duelului ar însemna și despărțirea pentru o perioadă. De asemenea, cum cei doi „rivali” au fost nevoiți să doarmă în camera dueliștilor, Brigitte a trebuit să își ia adio de la a dormi alături de iubitul ei, așa cum s-a obișnuit.

Deși Florin a insistat că s-a accidentat la deget pe parcursul competiției și i-a explicat, atât prezentatorului emisiunii, Cristi Bozgan, cât și lui Matei, că nu ar putea concura din cauza acestui lucru, în cele din urmă a fost ales la duel, ceilalți susținând că au existat concurenți care s-au luptat în ring cu probleme mai grave.

În încercarea de a-și speria oponentul, Pastramă l-a luat chiar deoparte pe Matei, spunându-i, sub formă de avertizare, că el e violent la duel, amintindu-i acestuia de duelul cu Remus, pe care a declarat acum că „voia să îl omoare”. Cu toate acestea, Matei a văzut „avertizarea” ca pe o tehnică de a scăpa de confruntare, iar ceilalți concurenți au fost în asentimentul lui, susținând că lui Pastramă i-ar fi fost frică, de fapt, de duel.

Florin Pastramă a ales totuși proba de forță, în ciuda accidentării la mână, și a plecat la duel împăcat cu gândul că și Brigitte va ieși din competiție după el. „Oricum, dacă plec eu, pleacă și Brigitte”, a zis acesta la testimoniale.

După un duel disputat în două runde foarte grele, Florin Pastramă a câștigat duelul și l-a eliminat din Fermă pe Matei Negrescu.

 

Loading...