Trei dintre concurenții de la Ferma Vedetelor au luat o cameră de filmat și s-au furișat noaptea afară pentru a-l filma pe Mircea N. Stoian, care mișuna toată noaptea prin exteriorul camerei în care stătea.


Octavian Strunilă, Viorel și Sorana au făcut de pază o noapte pentru a demonstra că Mircea N. Stoian umblă prin fermă și face diverse strategii. Cei trei au complotat pentru a demonstra că fostul co-prezentator de la "Un show păcătos" se trezește în toiul nopții și își ascunde lucruri: o sticlă cu apa, un cuțit și o papiot cu ață.

mircea.jpg

mircea n stoian
Colegii l-au surprins pe Stoian umbând prin fermă în plină noapte
Foto: captură Pro Tv

Strunilă și-a exprimat clar părerea pe care o are față de acțiunile lui Mircea: "Anda avea oarecum dreptate. Trântește uși, le deschide, le închide. Am stat la foc două ore și făcea asta continuu. De trei ori s-a trezit, a făcut strategii. Umblă noaptea prin fermă și ziua se preface că e obosit, că face preinfarcturi." Și Sorana a fost de acord întru totul cu Anda Ghiță: "Fata asta a avut dreptate tot timpul. Îmi cer scuze pentru că am zis că și ea are o parte din vină."

strunila.jpg

octavian strunila viorel
Octavian Strunilă, "capul răutăților" la Ferma Vedetelor
Foto: captură Pro Tv
 
 
Loading...