Anul trecut, pădurea de la Cocani, locul în care s-a filmat primul sezon din “Ferma vedetelor”, a fost lux pe lângă ce au găsit acum, în Cipru, cei 12 noi concurenţi. Aşezarea lor, o adevărată văgăună, se află între doi versanţi impozanţi şi arată ca după bombardament.


A început numărătoarea inversă până când show-ul “Ferma vedetelor” va reveni la PRO TV, cu sezonul al doilea. Îi vom vedea “în chinuri” pe cei 12 concurenţi din 16 februarie, în fiecare marţi şi miercuri, de la ora 20.30. Până atunci, Click! îţi arată, în premieră, imagini de la faţa locului.

Casa pe care fermierii trebuie să o cureţe şi să o transforme într-o fermă funcţională se află pe tărâmurile mitologice din Cipru, în apropiere de Larnaca, pe malul Mării Mediterane, unde în această perioadă temperaturile ajung şi la 17 grade Celsius. Văgăuna, dintre doi versanţi imponzanţi, este înconjurată de livezi de măslini şi portocali.

Din vorbe pare feeric, dar imaginile îţi dau fiori: mizerie, lemnărie multă, scaune distruse, un grajd neamenajat, nisip neroditor. „Nu se aşteptau să fie atât de rău, chiar mai rău ca anul trecut. E jale de data aceasta şi câţiva concurenţi au vrut deja să plece. Însă, dacă nu au probleme de sănătate, contractul le interzice abandonul şi sunt pasibili de amenzi uriaşe”, ne-au spus surse de pe platourile de filmare.

Totuşi, solistele Ami, Sorana Mohamad, Saveta Bogdan, soţii Mirela Constantin şi Marcel Toader, actorii Paul Ipate, Octavian Strunilă, Mircea N. Stoian, luptătorul K1 Benny Adegbuyi, Viorel Sipoş (3 Sud Est) actriţa Lili Sandu şi fosta concurentă de la “MasterChef” Anda Ghiţă au măcar o motivaţie: banii. Fiecare săptămână petrecută în concurs le aduce un onorariu de 1.500 de euro, dar şi un pas în plus spre marele premiu de 50.000 de euro.

 
 
Loading...