De când a intrat în vacanţă de la "Ferma Vedetelor", Vica Blochina a redevenit foarte activă pe reţele de socializare unde se pare că vrea să le închidă gura celor care nu prea o plac. Blonda a publicat un mesaj plin de subînţelesuri la care Cristina Cioran, prietena ei din ogradă a reacţionat imediat.


Deşi şi-a petrecut ultimele săptămâni cu fiul său şi a ieşit cu prietenii în oraş, Vica Blochina pare tot cu gândul la casa pe care a lăsat-o goală din apropierea pădurii Cocani. Blonda care profită din plin de ultimele zile libere, căci din 30 mai, încep ediţiile în direct ale emisiunii "Ferma Vedetelor" stă pe internet şi scrie mesaje pe reţelele de socializare. Ea a publicat şi o fotografie în care apare alături de Ştefan Stan în primele ediţii ale emisiunii când şi-a făcut apariţia printre noroaie cu o superbă haină de blană de şinşila.

vica.jpg

vica blochina ferma vedetelor stefan stan
Vica Blochina profită de ultimele zile de libertate înainte de a se reîntoarce la Ferma Vedetelor
foto: arhiva personală

"Pe mine nu mă iubesc câinii răi, femeile proaste şi bărbaţii fără valoare şi asta e plăcut", a scris Vica Blochina la descrierea fotografiei, semn că are ceva de transmis celor care nu prea o simpatizează după ce au urmărit-o la "Ferma Vedetelor'. Cristina Cioran a comentat imediat la ceea ce Vica Blochina a scris pe contul personal, cele două fiind în continuare în relaţii foarte apropiate şi în "libertate", nu doar în ogradă.  

Ferma Vedetelor: Ce concurenţi rămân în ultimele episoade ale emisiunii

Aşa cum Click! v-a anunţat zilele trecute, în finala emisiunii au ajuns Augustin Viziru, George Vintilă, Vica Blochina şi Dan Helciug, iar preferatul publicului, Ionuţ Iftimoaie, a fost eliminat. Se zvoneşte că eliminarea lui Ionuţ din joc i-a aparţinut lui Viziru. Din cinci rămaşi ”în joc” (Iftimoaie, Vintilă, Blochina, Helciug şi Viziru), unul trebuie să dispară. Concurenţii au votat şi l-au dat afară pe Iftimoaie, tocmai omul pe care publicul şi fanii de pe paginile de socializare îl vedeau câştigător. În culise, se spune că cel care ar fi convins vedetele să-l saboteze pe fostul luptător K1 este tocmai prietenul şi aliatul lui din Fermă, Augustin Viziru.

La ultima confruntare, cea dintre Gina Pistol şi Cristina Cioran , câştig de cauză a avut cea din urmă, însă nu pentru mult timp, căci la finele săptămânii ea va fi cea care îşi va face bagajele după ce va fi eliminată de prietena ei, Vica Blochina. Timp de trei zile, toţi concurenţii care au trecut pragul de la “Ferma Vedetelor” revin  pentru a-i vota pe cei patru care se luptă pentru marele premiu, de 50.000 de euro

 
 
Loading...