Celebrul reality-show care a început la Pro TV, “Ferma Vedetelor”, aduce cu sine noi provocări pentru concurenţi! Cele douăsprezece vedete, printre care se numără şi Vica Blochina (38 de ani), vor fi nevoite să trăiască departe de civilizaţie şi în condiţii speciale de trai.


Vica Blochina mulge vaca la “Ferma Vedetelor”! De curând, blondina a publicat, pe contul personal de Facebook, câteva fotografii în care apare în diferite ipostaze, într-un decor de ţară.

“Sunt pregătită pentru fermă! Îmi place!”, a scris vedeta în dreptul imaginii cu pricina, înainte de începerea show-ului “Ferma Vedetelor” de la Pro TV.

vica_ferma.jpg

ferma vedetelor vica blochina emisiune
Vica se pregăteşte intens pentru emisiunea "Ferma vedetelor"
Foto: Arhivă personală

 

“Ferma Vedetelor” - Vica Blochina, pregătită pentru probele concursului

Reacţia fanilor concurentei de la “Ferma Vedetelor” nu a întârziat să apară: “Nu-ți stă rău!”, “Succes!”, “In viaţă trecem prin multe lucruri frumoase sau mai puţin frumoase, dar, dacă nu trecem prin ele nu putem să le apreciem la adevărata lor valoare. La fel ca şi iubirea, până nu simţi fluturii în stomac, nu prea poţi să descrii ce e iubirea. Aşa şi aici, până nu trăieşti la ţară (la fermă) nu poţi să înţelegi greutatea şi frumuseţea de a locui la ţară...”, i-au scris admiratorii, pe reţeaua de socializare.

"Ferma Vedetelor": cine sunt cei 12 concurenţi care se vor lupta pentru 50.000 de euro

fern.jpg

ferma vedetelor vica blochina emisiune
Aceştia sunt cei 12 concurenţi de la "Ferma Vedetelor"
foto: ProTV

 

Ştefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie vor munci pentru a îndeplini toate sarcinile din concurs şi pentru a transforma zona în una în care să poată locui. Marele premiu care a fost pus în joc la “Ferma Vedetelor” pentru cel care va dovedi că are calităţi de fermier este de 50.000 de euro.

 
 
Loading...