Cele patru fete din Trupa Amadeus au rămas cu multe amintiri frumoase din recenta vacanţă în Egipt, unde au participat la un mare festival de muzică.


Printre acestea, şi sesiunea de gătit alături de unul dintre cei mai renumiţi chefi din lume, Andrew Mitchell. De la el au învăţat să prepare mai multe reţete, printre care şi o salată exotică ce are proprietăţi detoxifiante şi energizante. 

Au folosit 20 g roşii cherry, 100 g spanac, 150 g salată, 3 cepe verzi, un ardei copt tăiat felii, 50 g seminţe de dovleac, 50 g seminţe de floarea soarelui, 50 g afine uscate, 50 g seminţe de pin, 100 g brânză de capră, 40 ml oţet balsamic, 100 ml ulei de măsline, 20 ml suc de lămâie, sare şi piper după gust. “Este absolut delicioasă această salată, iar faptul că are puţină  brânză de capră şi seminţe o face să fie extrem de consistentă. Este o variantă foarte sănătoasă pentru lacto-vegetarieni”, declară Patricia Cimpoiaşu, artista din trupa Amadeus pasionată de sport şi de stil de viaţă sănătos. 

 
 
Loading...