Actorul din serialul de comedie „Tanti Florica”, difuzat de Pro TV, care a slăbit peste 50 de kilograme, a devenit coleg în lumea cinematografiei cu fiicele lui, Ioana (9 ani) şi Maria (10 ani), ele moştenind talentul artistic al lui Bogdan Talaşman (48 de ani).


Puştoaicele şi-au făcut deja debutul pe marele ecran, în lungmetrajul „Zavera”, regizat de Andrei Gruzsniczki, în care interpreteză rolul fiicelor protagoniştilor Dorian Boguţă şi Ioana Flora. La premiera filmului, fetele au venit însoţite de celebrul lor tată şi le-au mărturisit celor prezenţi că sunt la primul proiect de acest fel şi că îşi doresc să mai joace şi în alte filme şi seriale pentru că nu le este greu de loc să intre în pielea unor personaje imaginare.

Bogdan Talașman a slăbit 50 de kg

În 2012, când filma pentru sitcom-ul „Tanti Florica” (PRO TV), actorul cântărea 138 de kilograme, iar acum a ajuns să-l sufle vântul. Decizia de a slăbi a venit brusc şi, cu multă ambiţie, Bogdan Talaşman şi-a atins ţelul propus.

„M-am chinuit foarte mult, timp de un an. M-am apucat de sport şi am ţinut regim după capul meu, mai mult m-am înfometat. Şi am dat peste 50 de kilograme jos”, ne-a mărturisit actorul, în urmă cu ceva vreme.

 
 
Loading...