Maya, fetița lui Connect-R din căsnicia cu Misha, a primit de curând de la părinții ei un pat ca-n povești. Este vorba despre un pat cu loc de joacă inclus, visul oricărui copil.


Alb, cu detalii bleu și beculețe colorate, patul primit cadou de Maya de la părinții ei ar face fericit orice copil aflat la vârsta la care jucăriile sunt mai importante decât orice.

Ansamblul din lemn masiv este alcătuit dintr-un pat generos, în care, la nevoie, se pot strecura și părinții, ca să citească povestea de seară, câteva scări solide, care duc la o căsuță cu două ferestre dreptunghiulare și una rotundă, cu jardiniere în care, pe post de ghivece, se pot odihni liniștite câteva dintre plușurile preferate ale puștoaicei, și un tobogan care-i asigură Mayei o coborâre spectaculoasă.

Mândru de rezultat, producătorul patului a postat pe pagina proprie de Facebook câteva imagini cu Connect-R și cu Maya.

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu doi ani

Maya a împlinit șase ani la sfârșitul lunii ianuarie. Părinții ei, Connect-R și Misha au divorțat în urmă cu doi ani, dar au rămas în relații apropiate, hotărâți să să facă totul pentru ca fiica lor să nu sufere din cauza despărțirii lor.

În vara anului trecut, cei trei și-au făcut vancanța împreună, departe de țară, în Zanzibar. Imaginile publicate de Misha și Connect-R pe rețelele sociale i-au făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva urmează o împăcare ca-n filme, însă Misha a tranșat scurt chestiunea.

"Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie ok, după cum vedeţi", a declarat atunci fosta soţie a lui Connect R, în exclusivitate pentru Click!

 
 
Loading...