Cea mai sinceră emisiune cu părinți celebri și copiii lor simpatici, “Aici eu sunt vedeta”, revine azi, 8 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu un nou sezon și un nou prezentator, Cosmin Seleși!


La emisiune vor fi Oana Roman și fetița ei, Isabela (4 ani), Marcel Pavel și fiica sa cea mică, Iuvenalia (4 ani), și Elena Merișoreanu și nepoatele sale, Rebeca (6 ani) și Alessia (4 ani). Fetițele vor face echipă cu mama, tata și bunica pentru o cauză nobilă, căci premiul pe care îl va obține echipa câștigătoare va fi donat unor oameni aflați în nevoie. La "Aici eu sunt vedeta", echipele se vor confrunta cu întrebări legate de viața de familie, iar răspunsurile copiilor vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, căci se vor dezvălui secrete stânjenitoare, se vor da pe față obiceiuri ciudate și se vor povesti întâmplări intime.

“O să stau cu emoții pentru că, se știe, copiii au și multă fantezie, și multă sinceritate. Stau cu sufletul la gură să văd ce va da din casă. Aștept cu nerăbdare să-i văd reacțiile. Sper să fie în favoarea familiei noastre”, spune Marcel Pavel. Solistul are motive să stea cu frica în sân, căci fiica lui este dezinhibată, aşa că poate da din casă tot felul de secrete. De exemplu, Iuvenalia, va spune că tatăl ei o deranjează cu vocalizele pe care le face acasă. “Eu mai fac vocalize pe acasă și ea nu prea suportă chestia asta. Nu-i place. Vocea mea destul de rezonantă o cam deranjează, chiar dacă eu studiez într-o altă cameră. Mai ales că, de cele mai multe ori, în acele momente, ea se uită la desene animate, Atunci strigă să mai tac că o doare capul sau o dor urechile”, recunoaște Marcel.

 
 
Loading...