Oana Roman(41 de ani) este o prezenţă constantă pe reţelele socializare prin itnrmediu căroră îi informeazăpe admiratorii săi despre evenimentele care au loc în viaţa ei personală, fie ele plăcute sau mai puţin plăcute. Ultima întâmplare a fost una care a întristat-o pe Oana, fiind vorba despre o problemă de sănătate a fiicei.


Isabela, fiica de trei ani a Oanei Roman a contactat o viroză puternică aşadar este necesar să o consulte un doctor de specialitate. Oana a povestit pe pagina personală de Facebook despre starea micuţei şi a adăugat că mai sunt doar câteva zile până când îi vor sărbători ziua de naştere, aşa că speră din tot sufletul să se vindece pentru a se putea bucura aşa cum se cuvinte de surprizele pregătite de cei doi părinţi iubitori. „E o epidemie îngrozitoare de viroză. La Iza a început cu febră, a făcut puroi la amigdale şi am fost obligaţi să îi dăm antibiotic. Astăzi, lua antibiotic de trei zile, am fost din nou la un control. I-am luat şi analize şi a fost un pic supărată. E mai greu să accepte că e înţepată. (…) Sâmbătă o să o serbăm pe Izabela”, a mărturisit Oana Roman.

12_2-col-oana-roman-familie.jpg

Foto
Fetiţa Oanei Roman împlineşte patru ani
Foto: Arhivă personală

Vedeta este extrem de mândră de fetiţa ei, Isabela, care creşte tot mai mult pe zi ce trece. Ca orice mamă, Oana doreşte să le arate tuturor cât de talentată şi de cuminte este fetiţa, aşadar încarcă destul de des fotografii cu aceasta pe pagina de Facebook,în care Isa este înfăţişată în ipostaze care mai de care mai trăsnite.

Loading...