Fiica lui Liviu Vârciu e aproape majoră! Dacă până acum Carmina mergea în club însoțită de tatăl ei, din păcate pentru Liviu, în doar un an, fiica lui cea mare va avea voie să meargă neînsoțită la petrecerile de fițe din Capitală! Carmina a împlinit 17 ani și e o adolescentă în toată regula, care se descurcă bine la școală și își face părinții mândri.


Liviu Vârciu cunoaște bucuria de a fi tătic din mai multe perspective. Dacă din relația lui cu Anda Călin a rezultat micuța Anastasia, solistul întorcându-se la schimbat de scutece, acesta se poate mândri și cu fata lui cea mare, Carmina, care mai are puțin și atinge vârsta majoratului, spre disperarea lui Vârciu, care va fi nevoit, în curând, să „alerge” toți băieții care îi vor face ochi dulci fiicei lui. 

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 17 ani 

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu din relația amoroasă a acestuia cu Amy Teiceanu, a împlinit 17 ani miercuri, 8 mai. Adolescenta a avut parte de o petrecere surpriză organizată de mama ei, cu câteva zile înainte însă, într-un weekend, pentru ca toți invitații să fie liberi. Printre darurile pe care Carmina le-a primit de ziua ei se numără câteva bijuterii pe care și le dorea, încălțăminte în trend și cosmetice, lucruri ce sunt exact pe gustul oricărei adolescente. 

carmina-amy-teiceanu.jpg

Amy Teiceanu i-a pregătit o petrecere fiicei ei, Carmina, cu ocazia zilei ei de naștere
Foto: ciao

„Deși ziua mea este în 8 mai, am avut parte de o seară restrânsă și minunată în data de 4 (sâmbătă) alături de mama și de cei mai apropiați prieteni ai mei. Anul acesta nu am dat petrecere, doar am dat o masă între prietenii mei apropiați. Anul viitor voi da o petrecere mare în cinstea majoratului meu. Am primit cadouri frumoase, am povestit și ne-am distrat de minune. Pot spune ca în acele momente am realizat cât de norocoasă am fost și sunt cu mama care a făcut mereu tot ce a putut ca să îmi facă pe plac. Chiar sunt binecuvântată!”, a spus Carmina pentru ciao.ro.

carmina-teiceanu-zi-de-nastere2.jpg

Carmina va fi majoră anul viitor
Foto Instagram

Carmina este în ton cu trendul și din punctul de vedere al hobby-urilor, având în vedere că adolescenta a început un canal de vlogging, așa cum au majoritatea adolescenților în ziua de azi. Aceasta are propriul ei canal de YouTube unde admiratorii ei o pot urmări povestind diverse chestii din viața personală. Cât pentru petrecerea de majorat, mama Carminei planuiește din timp o petrecere într-un club de fițe, alături de familie și toți prietenii fiicei ei. 

 
 
Loading...