Cu lopata în mână, mai mult sau mai puţini fericiţi că iarna „a lovit”, artiştii nu s-au abţinut să nu „imortalizeze” prima ninsoare din acest sezon. Dacă unii s-au pozat în ipostaze excentrice, desculţi în zăpadă, alţii au preferat să lase bucuria copiilor să vorbească.


A nins joi noapte ca-n poveşti! O adevărată feerie, un peisaj de vis care a adus zâmbetul pe buze celor mici şi mai multe necazuri celor mari. Zăpada i-a scos pe toţi din casă şi i-a îndemnat la joacă, la făcut pârtii, curăţat  maşinile şi, evident, la făcut zeci de poze.

1.jpg

Cosmin Tudoran și-a băut cafeaua desculț și în pantaloni scurți

Nici Elena Udrea (46 de ani) nu a ratat această ocazie, mai ales că vede iarna cu alţi ochi de când a devenit mămică. Ea şi mama ei, Maria Veliceasa, au echipat-o pe Eva Maria cu o salopeta albă şi cizme roz şi au lăsat-o cu tatăl ei, Adrian Alexandrov, să se bucure de zăpada imaculată. Micuţa părea un fulg de nea în curtea din Corbeanca prin care a păşit uşor şi şi-a băgat mânuţele firave în zăpadă.

3.png

Bartoș a zâmbit cu lopata în mână

Şi fosta gimmnastă Monica Iagăr (45 de ani) şi-a scos flăcăul în zăpadă. Este prima iarnă a micuţului Nectarie care va împlini şase luni peste câteva zile, aşa că celebra sa mamă l-a înfofolit cu o salopetă şi l-a scos cu căruciorul prin nămeţi.

2.jpg

Popescu și Flick s-au distrat făcând pârtie

Andreea Bănică (42 de ani) şi soţul ei Lucian Mitrea (43 de ani) l-au scos pe micuţul Noah (3 ani şi jumătate) la zăpadă. În faţa casei lor din Cernica, artista şi familia ei frumoasă au făcut un om de zăpadă căruia i-au pus morcov în loc de nas, cărbuni în loc de ochi şi crenguţe de brad în loc de mâini. ”Hai afară la zăpadă! Ce păcat că nu este şi Sofi. Mai facem o ieşire când vine şi ea de la şcoală”, a scris Andreea Bănică, pe Facebook. 

4.jpg

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au făcut om de zăpadă alături de Noah

Băieţelul lui Călin Geambaşu este suficient de mare încât nu are nevoie să fie însoţit la joacă de tată sau de bunicul cu care tocmai a făcut pace. În faţa porţii speciale, gravată cu note muzicale, Davin s-a jucat şi s-a lăsat fotografiat, ca să aibă o amintire din iarna 2020. 

6.jpg

Băiețelul Monicăi Iagăr se bucură de prima lui iarnă

La capitolul cum s-au bucurat ”copiii mari”, Cosmin Tudoran câştigă „premiul de originalitate”: fostul cântăreţ din trupa Cassa Locco a ieşit în pantaloni scurţi şi desculţ prin zăpadă să îşi savureze cafeaua. Noroc cu puloverul şi căciula care i-au ferit urechile de ger.

5.jpg

Băiatul lui Călin Geambașu a făcut bulgări de zăpadă

Pavel Bartoş (45 de ani) a fost un pic mai practic şi a salutat iarna cu lopata în mână şi cu zâmbetul pe buze. Actorul a făcut pârtie ca să-şi poată duce fetele la şcoală. Tot în aceeaşi notă veselă, colegii de la Radio Zu, Flick şi Răzvan Popescu,  şi-au deszăpezit autoturismele în versuri. ”Pentru 20 de lei/Şi cât numeri pân la 3/ Eu la braţ cu individu/Îţi deszăpezim bolidu”, a scris Andrei Filcea pe reţelele de socializare, lângă poza care-l înfăţişează alături de bunul său prieten şi coleg de breaslă.       

 
 
Loading...