Scene șocante într-un club de fițe din Capitală! Fiica lui Cristian Boureanu, Ioana, a fost bătută măr de trei fete. Tânăra se afla la majoratul unei prietene, însă petrecerea s-a transformat rapid într-un adevărat coșmar.


Ioana Boureanu, care miercuri (6 februarie) își va serba majoratul, s-a ales cu capul spart și cu răni pe tot corpul. Totul ar fi degenerat de la un conflict pornit de trei fete de etnie rromă, în baia clubului, potrivit national.ro.

Conflictul a început în baia clubului

Fiica lui Cristian Boureanu s-ar fi dus la baie pentru a se spăla pe mâini, iar pentru că era foarte aglomerat, tânăra le-ar fi cerut fetelor să îi facă și ei loc. De aici a degenerat totul. Una dintre fete i-ar fi tras Ioanei o pală, apoi celelalte s-au năpustit asupra ei cu pumnii și cu picioarele.

Ioana Boureanu a fost trântită la pământ și bătută cu bestialitate de cele trei fete. Agenții de securitate ai clubului au fost chemați pentru a aplana conflictul, iar fiica lui Boureanu a fost salvată din mâinile agresoarelor.

Ioana Boureanu s-a ales cu capul spart

Fiica lui Boureanu a fost cu prietenele ei până farmacie pentru a-și pansa rănile, apoi s-ar fi întors în club, pentru a-și onora până la capăt invitația la majorat. Blondina credea că a scăpat de agresoare, însă la întoarcerea în local, a dat nas în nas cu bătăușele. Deși nu le-a adresat niciun cuvânt, Ioana s-a trezit cu un pahar din sticlă în cap. Potrivit sursei citate, fiica lui Boureanu s-a ales cu capul spart. Ea a ajuns de urgență la spital, medicii fiind nevoiți să-i radă o parte din păr pentru a o putea coase. Ioana Boureanu a avut nevoie de patru copci pentru a i se opri sângerarea. 

Cum a reacționat Cristian Boureanu

Fostului politician nu i-a căzut deloc bine pățania prin care a trecut fiica lui și a declarat că după ce Ioana își va scoate certificatul medico-legal, vor depune plângere penală. 

„Sunt la IML. Sunt într-o situație foarte delicată. Fiica mea a fost bătută, are capul spart. Am fost la medic și au cusut-o. I-au spart un pahar în cap fix ca în filemele de groază. Sângele a început să țâșnească...”, a declarat Cristian Boureanu, exclusiv pentru Click!.

 

 

 
 
Loading...