29 iulie 2019 a fost o zi normală pentru mulți. Pentru Alessandra Stoicescu a fost totul. Iată că a trecut deja un an de când realizatoarea TV a devenit mamă pentru prima oară, iar momentul trebuia marcat cum se cuvine. Vedeta și soțul ei, Sergiu Constantinescu, au organizat o petrecere în aer liber pentru micuța Sara Maria, iar imaginile transmit bucurie pură.


Viața Alessandrei Stoicescu a luat cel mai frumos curs de când vedeta a adus pe lume primul ei copil, la vârsta de 43 de ani. Iată ce mesaj emoționant a scris pe Instagram, unde a anunțat că fiica ei, Sara Maria, a împlinit un anișor.

"Cele mai fericite momente din viața mea sunt cele în care suntem toți trei împreună, când Sara e răsfățată de mine și de soțul meu cu drăgălășenii. Învățăm zilnic de la ea că doar de noi are nevoie pentru a fi fericită. De prezența noastră, de brațele noastre, de dragostea infinită pe care o avem pentru ea. De un an de zile ne-a făcut să înțelegem că trebuie să fim mai prezenți, să ne bucurăm mai mult de fiecare clipă împreună, să apreciem mai mult perioada asta. Bucuria ei simplă de copil este de fapt atât de complexă, atât de valoroasă, încât noi de un an nu mai alergăm în căutarea împlinirii, ci către Sara, sufletul nostru. Primul an cu Sara", a scris Sandra pe Instagram, în dreptul un ei imagini în care apare alături de fetiță și de soțul ei, Sergiu. De remarcat că mama și fiica sunt îmbrăcate în rochiție cu imprimeu identic. Petrecerea a avut loc în grădină, iar familia a fost completă, căci Sara Maria a avut-o alături și pe sora ei vitregă, o domnișoară în toată regula, în vârstă de 23 de ani.

sandra-stoicescu.png

Sandra Stoicescu, Sergiu Constantinescu și minunea lor, Sara
foto: Instagram / Alessandra Stoicescu

Între cele două surori sunt 22 de ani diferență

Sergiu Constantinescu, soțul vedetei de la Antena 3, mai are o fiică mare dintr-o relație anterioară. Bianca Andreea are 23 de ani, este o tânără pasionată de sport, care a urmat cursurile Academiei de Studii Economice la București, și care se prezintă viitor arhitect. Cea care le-a făcut cunoștință fanilor virtuali cu tânăra domnișoară este chiar Alessandra, care a publicat anul trecut o imagine din vacanță, în care apare alături de fiica vitregă și de soțul ei. Cele două au relație minunată, iar Bianca Andreea își adoră surioara mai mică.

fiica-vitrega-sandra-stoicescu.png

"Iubirile mele", a scris Sergiu pe Instagram, în dreptul imaginii cu soția și cele două fiice
foto: Instagram

Sandra și Sergiu s-au căsătorit în 2013 și se pare că mariajul lor funcționează perfect. „Noi avem o relaţie foarte unită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, că ne completăm foarte bine în toate. Ne plac vacanţele. Eu, până să-l cunosc pe el, nu mergeam nicăieri. (…) Sergiu are copil şi implicit Bianca este şi a mea. Ca o soră. Nu pretind altceva şi nici n-a fost vorba vreodată, dar ea este parte din noi, merge în vacanţe cu noi, ea alege în ce vacanţe vrea să meargă cu noi”, spunea știrista într-un interviu pentru revista Unica.

Citește și:

Alessandra Stoicescu a născut o fetiță. Secretul celor două nume pe care le-a ales pentru primul ei copil

EXCLUSIV Ce nume biblice va purta fiica Alessandrei Stoicescu: „A fost binecuvântată de Papa Francisc”

 

 
 
Loading...