Actorul român Alec Secăreanu, cunoscut din seriale precum “Daria, iubirea mea” şi “Fetele lui dom’ Profesor”, a jucat în filmul „Tărâmul binecuvântat / God's Own Country”. Pelicula este pe cât de premiată, pe atât de controversată.


Cunoscutul actor român a dat lovitura când a primit rolul din „Tărâmul binecuvântat / God's Own Country”, film ce se va lansa şi la noi în cinematografe pe 17 noiembrie. Deşi a primit multe disticții, printre care “Cea mai bună regie”, la Sundance 2017 și premiul juriului la TIFF, filmul a fost interzis în câteva ţări arabe, dar şi în China, din cauza scenelor explicite de sex dintre Josh O’Connor și Alec Secăreanu (32 de ani), actorii din rolurile principale. Actorul Alec Secăreanu ne-a povestit mai multe amănunte de la filmări, dar și despre regizorul Francis Lee.

23627328_1906267762721884_116765568_o.jpg

Josh O’Connor, Alec Secăreanu
Aceasta e una dintre cele mai cuminți secvențe

“Scenele de sex filmate cu Josh au fost precum o coregrafie, au fost învăţate odată cu scenariul. Filmările au durat şase  săptămâni, iar eu şi colegul meu am stat departe unul de altul. Eu am stat la hotel, el a stat la o casă, la țară. Regizorul a vrut ca prima întâlnire să fie una autentică. Cea mai grea secvenţă filmată a fost cea cu fătatul mielului. Scena a fost amânată, pentru că nu aveam o oaie care urma să fete. Am învăţat tot ce trebuie să fac într-o fermă şi pot să vă spun că pe parcursul filmului nu a murit nici un animal. Cu Josh, colegul meu, am rămas foarte bun prieten, ne dăm mesaje, vorbim, ne sunăm, ne vizitam ori de câte ori avem timp. Filmul este foarte premiat, în Anglia va mai avea o premieră, pentru că a mers foarte bine şi este difuzat peste tot, mai puţin în ţările arabe, în China, iar în Europa de Est, doar România difuzează filmul ăsta. Nu a fost greu să-l sărut pe Josh, de ce se presupune asta? Regizorul s-a inspirat dintr-un fapt oarecum real pentru această peliculă”, ne-a spus Alec Secăreanu. 

 

 
 
Loading...