După 17 săptămâni de competiție, ultimele patru concurente rămase în concurs se vor confrunta sâmbătă, 17 decembrie, în marea finală „Bravo, ai stil”. Fetele vor fi nevoite să arate că au stil și că merită o carieră în televiziune, însă numai una va fi câștigătoarea premiului de 100.000 de lei. Silvia a fost favorita publicului și a câștigat show-ul „Bravo, ai stil”.


Update Voturile publicului s-au încheiat. Procentajul între cele două finaliste este unul mic: 49,1% și 50,9%. Silvia a fost desemnată câștigătoarea primului sezon „Bravo, ai stil”, dar și a premiului de 100.000 de lei.

silvia_bravo_ai_stil.jpg

foto: captura Kanal D

Update Larisa a fost prima finalistă dintre cele patru care a părăsit competiția. Aceasta a fost urmată de Andreea,  cu 26,4%, conform voturilor telespectatorilor.  Marea confruntare pentru premiul de 100.000 și o carieră în televiziune se dă în continuare între Cristina Mihaela și Silvia. Până în acest moment, procentele celor două concurente sunt extrem de apropiate: culoarea verde are 49,1 din procente, în schimb, culoarea galbenă are 50,3%.

Andreea, Cristina Mihaela, Larisa și Silvia, cele patru finaliste, vor participa în această seară la marea bătălie care le va schimba viața. Pe lângă ținutele vestimentare care vor trebui să-i impresioneze pe jurați și pe telespectatori, concurentele vor da și anumite probe de prezentatoare Tv.

Însoțită de Bursucu, Larisa va păși în platoul „WOWBiz” pentru a apărea într-un moment special alături de „Moș Crăciun”. Andreea va intervieva mai mulți trecători într-un centru comercial din București, cu privire la modă și shopping. Cristina Mihaela va prezenta știri, iar Silvia o va avea ca invitată în platou pe Teo Trandafir.

 

 
 
Loading...