Șase temerari au mai rămas în competiția vieții lor, Survivor România 2021, emisiunea care le-a răsturnat orice pronosticuri și care le-a șlefuit destinul. Doi Faimoși și patru Războinici se luptă pentru titlul de Survivor (Supraviețuitor) și pentru premiul de 50.000 de euro.


După jumatate de an de competiție acerbă, ce a ținut cu sufletul la gură milioane de români show-ul fenomen Survivor România se apropie de deznodamant! Marea Finală „Survivor România”, cea care va da caștigătorul mult râvnitului trofeu și al premiului de 50.000 de Euro, va putea fi urmarită pe 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

În competiție au rămas doi Faimoși,  Zannidache și Elena Marin, și patru Razboinici,  Maria, Albert, Andrei și Marius. De joi, 1 iulie, cei șase concurenți redutabili încep luptele individuale, punând la bătaie toată energia și puterea de adaptare pentru a ajunge în finală și a câstiga marele trofeu.

Finalisti-survivor-2011.jpeg

Finalistii survivor romania 2021
Finaliștii Survivor România 2021
Foto: KanalD/ colaj Click!

Citește și: EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

Toți cei șase concurenți rămași în concurs și-au forțat toate limitele, au îndurat  foamea, căldura, frigul și, mai presus de toate, separarea totală de cei dragi și de confortul cu care erau obișnuiți. Ca niste adevărați gladiatori moderni, au dat totul pe traseele din Republica Dominicană, oferind celor din fața micilor ecrane un spectacol total al sportivitații, camaraderiei, fairplay-ului, dar și al slăbiciunilor omenești.  Mai au foarte puțin până în Marea Finală, iar presiunea este uriașă. 

Ce spune prezentatorul Daniel Pavel despre finala Survivor România

Publicul va avea în continuare un cuvânt greu de spus în acest show, iar modalitatea prin care acesta va decide soarta competitorilor va fi comunicată de Daniel Pavel, în timpul edițiilor urmatoare Survivor Romania.

Citește și: SURVIVOR 2021 Cosmin Stanciu, eliminat din cauza problemelor la plâmâni. Zanni a plâns în hohote

„Urmează zile de foc la Survivor România!  Concurenții rămași au ajuns într-un punct pe cât de aducator de satisfacție, pe atat de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga marele trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei. E dificil de apreciat cine va reuși performanța de a câstiga trofeul. Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele. Mai mult decât atât, vocea publicului va conta în ecuația câștigării marelui premiu. Cei de acasă, care au fost până acum mereu alături de noi, vor decide, în final, prin puterea votului, exprimat prin sms, câștigatorul Survivor România”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul showului.

 
 
Loading...