Olga Verbițchi a câștigat X Factor 2016! Vineri, 23 decembrie, a avut loc finala X Factor. Patru concurenți s-au luptat pentru premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro și pentru recunoaștere națională. Delia a fost cea mai norocoasă și a avut cele mai multe șanse ca unul dintre ai ei să câștige, pentru că are doi elevi, pe Raul Eregep și pe Alex Mladin. De cealaltă parte, Ștefan Bănică a rămas fără concurenți, iar Horia Brenciu și solistul de la Carla's Dreams au intrat în bătălia finală cu câte un elev, Marcel Roșca, respectiv Olga Verbițchi.


UPDATE 01:00: Olga Verbițchi a câștigat X Factor 2016! Fata din Republica Moldova are doar 15 ani și a făcut parte din echipa solistului de la Carla's Dreams, pentru prima dată jurat în show.

olga_v.jpg

olga verbitchi
Olga Verbițchi a câștigat 100.000 de euro
Foto: captură Antena 1

 

UPDATE 00:53: STOP VOT!

UPDATE 00:40: The Colours, trupa emisiunii, a cânrtata câteva piese.

UPDATE 00:35: Horia Brenciu le-a dat cadouri colegilor.

UPDATE 00:27: Minirecital Zdob și Zdub.

UPDATE 00:00: Alina Eremia s-a întors pe scenă pentru un minirecital.

UPDATE 23:50: START VOT pentru ultima oară în acest sezon. Câștigătorul se decide între Raul și Olga.

UPDATE 23:45: Ultimul cântec al Olgăi, "Feeling Good", i-a pus în valoare vocea specială.

olga3.jpg

olga verbitchi
Olga Verbițchi
Foto: captură Antena 1

 

UPDATE 23:32: Extrem de emoționată, Delia a prezentat ultimul moment al concurentului său, Raul, unul solo de această dată. Puștiul de 15 ani a cântat "Writing's on The Wall", melodia lui Sam Smith.

raul.jpg

raul eregep
Raul Eregep
Foto: captură Antena 1

 

UPDATE 23:15: Primul dintre cei doi finaliști care s-au calificat în ultima etapă a serii este Raul Eregep, elevul Deliei. Acesta se luptă cu Olga Verbițchi, concurenta solistului de la Carla's Dreams. Marcel Roșca a părăsit show-ul.

olga_marcel.jpg

olga marcel
Olga a rămas, Marcel a plecat acasă
Foto: captură Antena 1

 

UPDATE 23:10: STOP primei sesiuni de vot. Primul eliminat al serii este Alex Mladin. 

alex_mladin.jpg

alex mladin
Alex Mladin, primul eliminat
Foto: captură Antena 1

 

UPDATE 22:45: Florin Ristei, fost câștigător al X Factor, a cântat cu trupa sa, FreeStay, dar și alături de Vescan.

UPDATE 22:40: START VOT la 1313 cu prenumele concurentului preferat. Ultimii doi clasați în preferințele telespectatorilor pleacă acasă.

UPDATE 22:30: Solistul Carla's Dreams și Olga Verbițchi, duet de senzație pe piesa "mascaților" din Republica Moldova, "Te rog".

olga_carla.jpg

olga carlas
Olga Verbițchi și solistul Carla's Dreams
Foto: captură Antena 1

UPDATE 22:15: Delia și Raul Eregep - "Hallelujah".

delia_raul.jpg

delia raul eregep
Raul Eregep și Delia
Foto: captură Antena 1

 

UPDATE 22:00: Horia Brenciu și Marcel Roșca, duet pe "I'll Make Love to You/End of The Road".

horia_marcel.jpg

horia brenciu marcel rosca
Marcel Roșca și Horia Brenciu
Foto: captură Antena 1

 

 

UPDATE 21:47: A început a doua parte a serii. Mentorii cântă cu concurenții lor. Delia și Alex Mladin au intrat primii "în focuri", cu "It's My Life", hitul lui Bon Jovi.

delia_alex.jpg

delia alex mladin
Alex Mladin și Delia
Foto: captură Antena 1

 

UPDATE 21:35: Celălalt concurent al Deliei, Raul Eregep, în vârstă de 15 ani, a încheiat prima rotație a concurenților. Alături de el a fost Alina Eremia, cu care a cântat "Beneath Your Beautiful". Delia a fost extrem de mulțumită de elevul ei: "A sunat țiplă", a spus ea.

alina_eremia_raul.jpg

Raul Eregep și Alina Eremia
Raul Eregep și Alina Eremia
Foto: captură Antena 1

 

UPDATE 21:13: Horia Brenciu și-a prezentat finalistul. Marcel Roșca, duelistul celor două ediții live de până acum, a urcat pe scenă alături de Alin Oprea. Cei doi au cântat "Atât de singur", o piesă sensibilă marca Talisman.

alin_oprea_marcel.jpg

marcel rosca alin oprea
Marcel Roșca și Alin Oprea
Foto: captură Antena 1

 

UPDATE 21:00: Cel mai votat concurent de până în finală, Alex Mladin, și-a început primul moment. Alături de Sore, Alex a cântat " Love Me Like You Do". La sfârșitul piesei, Delia l-a mustrat pe elevul ei pentru că s-a lăsat dominat de emoții.

sore.jpg

sore alex mladin
Alex Mladin și Sore
Foto: captură Antena 1

 

UPDATE  20:45: Olga Verbițchi, în vârstă de 15 ani, a deschis finala alături de Roman, solistul de la Zdob și Zdub. Singura fată care a rămas în emisiune a interpretat "Bună dimineața" și a adus energia pe scenă.

olgfa2.jpg

olga
Olga Verbițchi și Roman
Foto: captură Antena 1

 

UPDATE 20:30: Show-ul a debutat cu un moment special al Deliei și al finaliștilor. Este seara duetelor. Concurenții cântă cu jurații, dar și cu vedete.

În apropierea Crăciunului, finala X Factor are o încărcătură specială, iar momentele pregătite de vedete și finaliștii lor sunt și ele la fel de deosebite. Așa se face că fiecare dintre cei patru rămași în concurs are parte de un duet cu totul inedit pentru ei, cu un cântăreț cunoscut în peisajul muzical autohton.

Elevii Deliei, Raul și Alex, le au alături pe două fete blonde, talentate și frumoase, pe Alina Eremia, respectiv Sore. Olga Verbițchi cântă cu Roman, solistul de la Zdob și Zdub, iar Marcel Roșca va interpreta o piesă de-a celor de la Talisman alături de Alin Oprea.

 

 

 

 
 
Loading...