Ușor-ușor, actorii din las Fierbinți încep să intre, și în viața reală, în pielea personajelor pe care le interpretează în serialul de la Pro Tv. Toma Cuzin, care pe platourile de filmare îi dă viață lui Firicel, rol în care își petrece majoritatea timpului la barul din sat, a fost surprins de fotoreporterii Click! într-un cadru asemănător și prin București. Actorul a petrecut la o terasă din Băneasa cu niște prieteni până la lăsarea serii, timp în care s-a ospătat cu mici proaspăt scoși de pe grătar și a băut bere. Mihai Mărgineanu, Ardiles în film, este hoțul satului conform rolului, misiune care uneori în scoate din minți. La fel de nervos l-am găsit și pe stradă, vorbind la telefonul mobil și gesticulând.


Scene desprinse din Las Fierbinți au surprins fotoreporterii Click! prin București și, culmea, cu aceleași personaje pe care fanii serialului le văd pe micul ecran.

Toma Cuzin (41 de ani) îl joacă cu succes pe Firicel și în afara platoului de filmare și o să vă convingeți de ce spunem asta. Recent, actorul a pierdut noțiunea timpului la o terasă din Băneasa, celebră pentru mititei, unde s-a ospătat regește și s-a cinstit cu prietenii. Nu mai puțin de patru ore, adică jumătate din programul unui angajat la stat, a stat Toma Cuzin la restaurant. A râs, s-a simțit bine, a aprins țigară după țigară, aparent subțiri, de damă, și a băut bere cu poftă. După petrecere, Firicel a fost luat cu mașina unui prieten, a oprit la un moment dat ca să mai fumeze, apoi cei doi amici și-au continuat drumul.

1/8

Pentru că în trecut a fost acuzat că ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, actorul a preferat să fie de data aceasta doar pasager, așa că a evitat să se urce la volan.

firicel-las-fierbinti_1.jpg

firicel toma cuzin
Toma Cuzin, alias Firicel, a sudat țigările
foto: Mihai Ionescu

Firicel a avut probleme cu oamenii legii în urmă cu 6 luni

Toma Cuzin a intrat în atenția polițiștilor în luna noiembrie a anului trecut. Atunci el a fost suspectat că ar fi condus nu doar cu permisul suspendat, ci şi sub influenţa drogurilor. Agenţii care l-au tras pe dreapta au constatat că Firicel nu era tocmai apt pentru a se afla la volan. După ce a fost testat cu aparatura din dotarea agenţilor, Cuzin Toma a ajuns la INML, unde i-au fost recoltate probe biologice. Oamenii legii au considerat că actorul ar fi condus sub influenţa unor droguri şi i-au întocmit un dosar penal.

Citește și:

Firicel neagă că era drogat, poliţiştii i-au făcut dosar penal

Firicel din „Las Fierbinţi“, de nerecunoscut la Premiile Gopo! Cum arată actorul în viaţa reală

Mihai Mărgineanu, nervos la mall

Ardiles, personaj interpretat de Mihai Mărgineanu (49 de ani), este hoțul satului din Las Fierbinți. Cu ochelarii sparţi, pălăria prăfuită şi ilicul de lână, Mihai Mărgineanu dă viață unui personaj care fură tot, pentru că el crede că i se cuvine. În viața reală, Mărgineanu a “furat” cuiva timpul la telefon, preț de mai bine de o oră și a făcut aceleași crize de nervi, ipostaze în care uneori îl regăsim în celebrul serial, difuzat de Pro Tv.

12_2-col-margineanu.png

mihai margineanu
Mihai Mărgineanu este Ardiles în Las Fierbinți

Fotoreporterii Click! au surprins recent scene savuroase cu Mărgineanu în timp a gesticulat, a țipat și s-a plimbat în fața unui mall, cu telefonul mobil lipit de ureche. Convorbirea a continuat și în centrul comercial, unde actorul a poposit două ore fără să cumpere nimic.

mihai-margineanu-ardiles.jpg

mihai margineanu
Mihai Mărgineanu, la fel de agitat și în viața reală, precum personajul Ardiles, pe care îl joacă în "Las Fierbinți"
foto: Mihai Ionescu

Nu am putut să nu remarcăm că în tot momentul, deși nu era în fața camerelor de luat vederi, Mărgineanu avea același gesturi ca și Ardiles, personajul pe care îl interpretează în Las Fierbinți, semn că rolul lui îl “urmărește” și în viața reală.

 
 
Loading...