Iuliana Tudor este o mămica tare mândră! Are și de ce! Fiul ei, Tudor, este de mic un împătimit al sportului și al mișcării. După o perioadă în care a făcut tenis, băiatul vedetei TVR și-a îndreptat atenția către arta mânuirii sabiei, și anume, scrima, pe care o practică de aproape 3 ani.


“Tudor este foarte pasionat de scrimă. Merge la Clubul Riposta, a început cu câte 2 lecțîi pe săptămână, dar pentru că ii place foarte mult, merge de 3 ori pe săptămâna acum. A participat și la două concursuri, cel mai important – Riposta Cup – o competiție internațională cu sportivi din mai multe țări din Europa. Sunt foarte mândră de el!”, mărturisește Iuliana Tudor. Pe lângă scrima, fiul Iulianei Tudor mai practică înotul, în plus, el mai ia și lecții de pian.

img_5214.jpg

Iuliana Tudor este mândră de performanța fiului

Chiar zilele trecute, cei doi, mama și fiu,  au fost împreună la Evenimentul Internațional Riposta Cup-U17, organizat în parteneriat cu Federația Română de Scrima.

“Ce am văzut timp de două zile în Sala Ioan Soter a Complexului Național Lia Manoliu m-a făcut să fiu mândră că România oferă sportivilor din alte țări un eveniment extraordinar organizat la standarde internaționale! Au câștigat cei mai buni, iar România a fost pe podium! Felicitări tuturor luptătorilor! Felicitări managerilor Sandu Constantin și Lucian Dina pentru excelență organizare a competiției!”, a postat vedetă pe pagină ei de Facebook.

 

 

 

 
 
Loading...