Luminiţa Anghel e tare mândră că fiul ei, cu care a dus, în ultimii ani, un adevărat război al declaraţiilor, pe la emisiunile tv, s-a liniştit. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe David Puşcaş la primul lui loc de muncă, un magazin de încălţăminte şi de genţi, din Mall Park Lake. Îmbrăcat la patru ace şi cu o freză impecabilă, el îşi aştepta cu nerăbdare primii clienţi.


Toată vara a bătut drumurile pe la televiziuni, sperând că poate va ajunge să lucreze în spatele camerelor de luat vederi, însă dorinţa lui nu s-a împlinit. Dar, vestea bună este că, totuşi, David Puşcaş (20 de ani), fiul adoptiv al Luminiţei Anghel (48 de ani), şi-a găsit un serviciu ”călduţ”. Astfel, rebelul puşti, care i-a rupt mamei sale inima după ce s-a umplut de tatuaje şi a recunoscut că s-ar fi drogat, a fost cooptat în echipa unui magazin de genţi şi pantofi din Park Lake, unul dintre noile mall-uri din Bucureşti.

fiu-2-592523310320.jpg

luminita anghel, fiu, David, mall, vanzator, minune, moculescu, boureanu
David este ajutat de colegi să înveţe meseria de vânzător
Foto: Mihai Ionescu

 

Primeşte un salariu de 1.500 de lei

Puştiul a fost primit cu braţele deschise de  colegii care l-au instruit cu răbdare, ba chiar l-au compătimit pentru situaţia în care se află. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe David Puşcaş în timpul programului. Stătea mai mult la intrarea în magazin, pregătit să-i ajute pe clienţi cu modelul şi cu mărimea de încălţăminte dorite.

Luminița Anghel s-a împăcat cu fiul adoptiv. David: «O iubesc foarte mult»

luminita_anghel_david.jpg

 luminita anghel david
Luminița Anghel și David au îngropat securea războiului

Cel puțin așa susține adolescentul, care este hotărât să o apuce pe drumul cel bun în viață. S-a mutat, tot pe banii Luminiței, dar ar vrea ca într-o zi să înceapă să își facă banii lui. Așa le-a povestit David reporterilor emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până joi, de la 23.45, la Prima Tv.

„Suntem foarte bine. S-a terminat, în sfârșit. Stau la Nicolae Grigorescu, în sfârșit m-am mutat și eu, m-am așezat. Sunt bine. Încet, încet o să încerc să-mi găsesc și eu un loc în viața asta. Să câștig și eu niște bani, pentru că îmi doresc stabilitate”, a declarat el.

Acuzat că este un tânăr rebel, David spune acum că toate "apucăturile" lui au fost doar nişte toane de... adolescent. „După ce am luat Bac-ul, mama a vrut să-mi arate că trebuie să încep să mă descurc singur în viață și s-o iau în piept, nu sută la sută, și acum mama mă ajută cu multe chestii. Plus că aveam un program de copil special, mergeam la petreceri mult și mama nu era de acord cu intrarea în casă. O deranja”, a mai explicat el.

David și-ar fi dorit să ia modelul mamei și să cânte, însă Luminița l-a descurajat de mic. „Mama a încercat să mă îndepărteze de lumea asta a muzicii, mi-a zis că eu nu am voce. Eram mic pe atunci. Acum nu știe dacă am sau nu, că nu cânt în preajma ei, e cel mai dur critic al meu. (...) Acum mi-am descoperit pasiunea pentru televiziune”, a mai relatat adolescentul.

Până una alta, David nu pare să fi tras prea multe învăţăminte după scandalul cu mama sa. „Nu-mi doresc să mă maturizez. Sincer, îmi doresc să-mi păstrez nebunia și doza de adrenalină și nu vreau să îmbătrânesc, trebuie să facem ce vrem, indiferent dacă părinții sunt împotrivă sau nu. Luminița e tot. E persoana care mă inspiră cel mai mult și o iubesc foarte mult”, a conchis fiul adoptiv al Luminiței Anghel. 

Era îmbrăcat foarte curat şi îngrijit, semn că doreşte să-şi schimbe radical viaţa. Salariul nu este foarte mare, în jur de 1.500 de lei, însă suficient cât să o mai scape pe Luminiţa Anghel de cheltuielile cu chiria garsonierei în care el locuieşte. 

petrecere-9-5615151515.jpg

luminita anghel, fiu, David, mall, vanzator, minune, moculescu, boureanu
David s-a ţinut într-o vreme numai de petreceri

Solista l-a adoptat pe când avea doar doi anişori, iar relaţia lor a fost perfectă până în 2010,  anul în care Luminiţa îşi găsise fericirea în braţele inginerului Silviu Dumitriade. „Am crezut mult timp că e vorba despre o criză hormonală, o schimbare în corpul lui. Părinţii altor tineri îmi spuneau că rebeliunea lui o să treacă pentru că el este acum adolescent. Aşteptările mele au fost mari. Am stat să se potolească. Eu am crescut copiii altora, am fost o mamă dedicată. Marea mea durere a fost că am aşteptat recunoştinţă, nimic altceva. Nu voiam un pahar de apă la bătrâneţe. Acesta este al şaselea an când noi avem probleme”, declara în vară Luminiţa, la Kanal D. În replică, David şi-a acuzat mama că nu are răbdare cu el şi este mai degrabă preocupată de noua ei familie, decât de el: ”Totul a fost frumos între noi, până când ea s-a căsătorit”, spunea tânărul rebel, cu tristeţe în glas.

luminita-5612151512151.jpg

luminita anghel, fiu, David, mall, vanzator, minune, moculescu, boureanu
Mama lui, Luminiţa Anghel, este fericită că el şi-a găsit un loc de muncă

Cum cei doi n-au mai putut locui sub acelaşi acoperiş, din cauza scandalurilor zilnice, Luminiţa l-a mutat într-o garsonieră cu chirie. Nici aşa n-a fost însă bine, căci David s-a apucat de petreceri, de fumat, ba chiar a susţinut că s-ar fi drogat. În plus, casa în care stătea arăta ca după bombardament, fiind o mizerie de nedescris. 

Şi odraslele lor s-au cuminţit, după ce le-au făcut zile fripte  

minune-895320231120.jpg

luminita anghel, fiu, David, mall, vanzator, minune, moculescu, boureanu
Adi şi Carmen Minune

Nu numai Luminiţa Anghel a avut probleme cu fiul ei. Nu departe de acum doi ani, Adrian Minune s-a plâns că fiica lui, Carmen (18 ani), a fugit cu un anume Franco, de care se îndrăgostise lulea. Răbdător, manelistul a făcut tot posibilul să o aducă din nou acasă, cu atât mai mult cu cât, la acea vreme, Carmen era minoră. În cele din urmă s-au împăcat, iar ea a devenit solistă. 

moculescu-87951215112151.jpg

luminita anghel, fiu, David, mall, vanzator, minune, moculescu, boureanu
Nidia şi Horia Moculescu

Şi Horia Moculescu şi-a pus mâinile în cap când Nidia (26 de ani) a devenit rebelă. Recent, într-un interviu televizat, ea a recunoscut că, într-o vreme, s-ar fi drogat. Dar tot ea a susţinut că acele vremuri au fost date uitării şi că acum îşi câştigă banii de buzunar cântând într-un local de noapte. Cât o priveşte pe Ioana (15 ani), fiica lui Cristian Boureanu, şi ea s-a mai potolit, după scandalul de astă-vară, când şi-a acuzat tatăl că o bate. Ei nu mai locuiesc sub acelaşi acoperiş, Ioana mutându-se în apartamentul mamei sale, unde şi-a regăsit liniştea. 

boureamnu-612021102151201.jpg

luminita anghel, fiu, David, mall, vanzator, minune, moculescu, boureanu
Ioana şi Cristian Boureanu
 
 
Loading...