Carmen Tănase a rămas în istoria televiziunii cu rolul amuzantei Flacăra Potcovaru, din telenovelele ”Inimă de ţigan”, ”Regina”, ”State de România” şi ”Moştenirea” (Acasă TV), pe care l-a interpretat în perioada 2007-2010. Însă, cum munca de zeci de ore de pe platourile de filmare şi-a pus amprenta pe chipul artistei, ea a umblat la puşculiţă.


Anul care tocmai a început i-a adus actriţei Carmen Tănase, care miercuri împlineşte 56 de ani, o nouă înfăţişare. Actriţa Teatrului Odeon, cunoscută din celebrele telenovele de la Acasă TV, dar şi de la postul Happy Channel, şi-a dorit să scape de inesteticele pungi de sub ochi, dar şi de cearcăne. 

12-13-vedete-foto-2-2-col.jpg

Actriţa şi-ar dori acum să arate ca în tinereţe

A găsit rezolvare cu ajutorul tratamentelor estetice: „Nu am fost la doctor şi nu am făcut operaţii, ci am descoperit o clinică estetică în Bucureşti, unde am făcut un tratament extrem de bun, numit Hifu-facial”, ne-a povestit Carmen Tănase, între două repetiţii.

Hifu este o procedură medicală cu rol de lifting facial, care ajută doamnele să scape de cele mai încăpăţânate riduri, încă de la prima şedinţă. Procedura costă 500 de lei şedinţa şi durează doar o oră, iar rezultatele finale se văd după două luni.

12-13-vedete-foto-3-15-col.jpg

Carmen Tănase, în “Gaiţele”, la Teatrul Odeon

„În cazul doamnei Carmen Tănase i-am recomandat acest tratament un an de zile, cu şedinţe la două luni. La noi există astfel de tratamente şi pentru faţă cu tot cu decolteu care costă şi 1.400 de lei”, ne-au spus cei de la clinică.

Carmen Tănase şi-a şi postat pe Facebook câteva comentarii: „E a patra săptămână. Diferenţa e vizibilă şi nu-mi vine să cred! Merită sărbătorită victoria contra pungilor! Nici în mână n-o să le mai ţin, darămite sub ochi! Elisabeta Silion! Vă doresc un 2017 bun, aşa cum mi-aţi făcut voi mie sfârşitul lui 2016! Un NU hotărât pungilor!”.

12-13-vedete-foto-4-2-col.jpg

Rolul vieţii ei este cel al Flăcăricăi, din seria “Inimă de ţigan”. Aici, alături de State (Gheorghe Visu)

În curând, Carmen va reveni şi pe marile ecrane, cu două noi pelicule, “Ana, mon amour” şi “Tamara, Echelon”.  

Eugenia Şerban şi-a reparat pleoapele cu 800 de euro

12-13-vedete-foto-5-2-col.jpg

Anul trecut, Eugenia Şerban şi-a operat pungile de sub ochi

Actriţa Eugenia Şerban (47 de ani), din telenovela “Inimă de ţigan”, a apelat la blefaroplastia estetică, care a costat-o în jur de 800 de euro: “Este o procedură de chirurgie plastică care are rolul de a îndepărta excesul de tegument şi de grăsime, care alcătuiesc pungile şi excesul de piele al pleoapelor. De asemenea se poate reda plenitudinea lor prin transfer de grăsime sau acid hialuronic. Se elimină aspectul obosit şi îmbătrânit al ochilor şi se pot ridica şi sprâncenele. Operaţia durează 30 min, nu necesită internare dar 10 zile durează recuperarea”, ne-a spus dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică. Eugenia Şerban e mulţumită de rezultat.

12-13-vedete-foto-6-1-col.jpg

Aşa arată acum frumoasa actriţă

„Orice femeie trebuie să aibă grijă de ea. În munca mea e foarte important aspectul fizic, de aceea am recurs la această intervenţie, având încredere totală în doctorul Doboş”.

 

 
 
Loading...