Apropiaţii blondinei au povestit că Flavia nu a mai celebrat cei patru ani de relaţie cu actorul Alexandru Ion, din motive doar de ei ştiute, şi toată lumea se aşteaptă ca aceştia să-şi anunţe despărţirea.


Cu toate că în anii de emisiune pe care îi are deja la activ, despre „Vecină“, aşa cum mai este ea supranumită, s-a crezut mereu că are o idilă cu Dani Oţil. Însă, în realitate ea se iubeşte de mai bine patru ani de zile cu un actor pe nume Alexandru Ion, iar recent a şi fost cerută de soţie. Însă, acum apar voci din anturajul ei care susţin că cei doi şi-ar fi spus adio chiar la scurt timp după logodnă.
“Flavia nu mai are iubit, e singurică, sau cel puţin aşa se ştie în gaşca ei de prieteni. S-a despărţit de actor, sau au luat o pauză… cert este că pe 25 septembrie n-au sărbătorit cei 4 ani de relaţie. Poate o fi o ceartă de moment, o mică pauză… şi se împacă…”, a declarat o sursă din anturajul Flaviei pentru wowbiz.ro. Mai mult decât atât, Flavia nu a mai postat nici pe conturile de pe reţelele sociale vreo fotografie în care să apară alături de iubitul ei.

 
 
Loading...